20.3 C
Athens
April 30, 2024
Image default
POLITICS

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ ξηλώνει τη «μεταρρύθμιση» Γεωργιάδη για τα απογευματινά χειρουργεία

«Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ξηλώνει τη ‘μεταρρύθμιση’ του υπουργού Υγείας», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αναφερόμενο στην ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τα απογευματινά χειρουργεία.

Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, λίγες μέρες μετά τη «μεταρρύθμιση» του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τα απογευματινά χειρουργεία, «ήρθε η αποκαθήλωση από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, ο οποίος δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του με αυτό που ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

«Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν πρωτίστως τραγικό»

Και προσθέτει πως «όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στις 15 Απριλίου – την ημέρα δηλαδή ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Εξαδάκτυλου με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας: ‘Μείζον ζήτημα αποτελεί αυτό που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι γιατροί του ΕΣΥ στον εργάσιμο τακτικό χρόνο τους, όταν εξαιτίας της ελλιπούς στελέχωσης το 40% των χειρουργικών αιθουσών παραμένουν κλειστές’».

«Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν πρωτίστως τραγικό», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει ότι «οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ούτε ανέχονται τη συνεχή υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η βόλτα στην Καλαμαριά και η συνάντηση με ηλικιωμένη που δεν έκανε το εμβόλιο

banks

Το μεγάλο παζάρι του Ερντογάν

banks

Ακάρ: Η Ελλάδα δεν τηρεί το μορατόριουμ – Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

banks

Συγγνώμη ζητά μετά την κυνική δήλωση για τους καρκινοπαθείς ο Σπύρος Πνευματικός

banks1

Νίκος Κοτσιφάκης για την Ανατολική Αττική: Γεφυρώνοντας τις κοινότητες

banks1

Κύπρος: Ενός λεπτού σιγή στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη

banks