18.2 C
Athens
May 3, 2024
Image default
POLITICS

Προσεισμικός έλεγχος στα δημοτικά κτίρια Παπάγου – Χολαργού

Στο επίκεντρο του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού η διασφάλιση ασφαλών υποδομών για τους δημότες. Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε ο πρωτοβάθμιος προσεισμικός έλεγχος σε 47 ακίνητα του Δήμου, αξιοποιώντας πόρους από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ελέγχθηκαν σχολικά κτήρια όλων των βαθμίδων, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά κτήρια και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στο πλαίσιο μάλιστα της διαδικασίας του προσεισμικού ελέγχου, ολοκληρώθηκε το έργο στατικής θωράκισης του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Χολαργού, κτήριο Δημάρχου «Σοφοκλή Μαντά», στο οποίο έγιναν ταυτόχρονα εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, κτηριακές παρεμβάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εγκατάσταση ασανσέρ, κ.α.

Η ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου είναι ύψιστης σημασίας

Το in επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο ο οποίος και δήλωσε:

«Για εμάς είναι ύψιστης αξίας η ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου. Αξιοποιήσαμε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης προκειμένου να προβούμε στον έλεγχο 47 κτιρίων. Όπου ο έλεγχος κατέδειξε την ανάγκη περαιτέρω θωράκισης κτιρίων το πράξαμε.

Είναι μια διαδικασία την οποία θα επαναλαμβάνουμε όποτε πρέπει και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών. Θα εξακολουθήσουμε να δρούμε προληπτικά σε ότι σχετίζεται με το συγκεκριμένο αντικείμενο. θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στη σχολική μας κοινότητα.

Με έργα στα σχολεία μας και πάντα στη διάθεσή όλων να συνεργαστούμε αρμονικά και δημιουργικά για το καλό των παιδιών μας».

Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να είναι στη κορυφή των προτεραιοτήτων και για εμάς είναι».

Related posts

Κώστας Μπακογιάννης: Τρολάρει τη μητέρα του Ντόρα – «Μάνα, μην τους κυνηγάς…»

banks

Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος

banks1

Πενταμερής: Κρίσιμο τεστ για το Κυπριακό

banks

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στην κάλπη της 25ης Ιουνίου

banks1

Επιστολή Χαρίτση στον Άρειο Πάγο για να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

banks

Μητσοτάκης: Στόχος να γίνουμε παγκόσμιο κέντρο στην ηθική και τον κώδικα δεοντολογίας τεχνητής νοημοσύνης

banks1