21.4 C
Athens
May 6, 2024
Image default
POLITICS

Στήριζει Γεροβασίλη ο Φλαμπουράρης – «Η εμπειρία πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη»

Την στήριξη του υπέρ της Ολγας Γεροβασίλη εξέφρασε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης επεσήμανε πως είναι «συγκινητικό να στέκεσαι μετά από 60 χρόνια στο ίδιο βήμα για να υπερασπιστείς αυτό που είχαμε κατακτήσει με τους αγώνες και τις συζητήσεις μας χρόνια τώρα» και πρόσθεσε ότι απέναντί μας έχουμε μία καταστροφική κυρίαρχη δεξιά κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Χρειάζεται ενότητα, αγώνας».

«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές» σημείωσε ο πρώην υπουργός και δήλωσε «περήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς με μπροστάρη πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα». «Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης.

Ο ίδιος τόνισε πως «αν γίνουν εκλογές με τις αναγκαίες καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες», «θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσα μου Όλγα» προανήγγειλε ο πρώην υπουργός, γιατί «πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά, τα έχει η Όλγα», κατέληξε.

Related posts

Κατρίνης: Δεν διαμορφώσαμε ευρωψηφοδέλτιο lifestyle ή μικροκομματικής στρατηγικής με εμπλοκή εθνικών ζητημάτων

banks

«Αλαζονεία του 41%» καταλογίζει στον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

banks

Δένδιας : Συνεννόηση με την Τουρκία μόνο στη βάση του Διεθνούς Δικαίου – Λύση στο Κυπριακό με βάση τα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ

banks

Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας

banks1

«Οι σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας είναι ισχυρότερες από ποτέ» – Η ανάρτηση του Τζορτζ Τσούνη

banks

Νέα σελίδα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις: Οι προσδοκίες από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

banks