17.8 C
Athens
May 17, 2024
Image default
POLITICS

Στη Βαρβάκειο ο Κασσελάκης – «Πρέπει να είμαστε απατεώνες για να επιβιώσουμε;», τον ρώτησε καταστηματάρχης

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασελλάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες.

«Η αξιοκρατία λείπει στη χώρα μας, η ατιμωρησία κυριαρχεί», τόνισε ο κ. Κασσελάκης κατά τις συνομιλίες του με τους πολίτες, ενώ άκουσε τους επαγγελματίες να σημειώνουν πως η Βαρβάκειος «πρέπει να αναδειχθεί, να γνωρίσει ο κόσμος την Αγορά, γιατί πολύς κόσμος την έχει ξεχάσει, π.χ. με το (πασχαλινό) ‘καλάθι’, που έστρεψε πολύ κόσμο στα σούπερ μάρκετ και τις μεγάλες αλυσίδες», όπως είπαν.

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στην Βαρβάκειο Αγορά, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Η Βαρβάκειος πρέπει να μείνει ανοιχτή, γιατί αν θα φύγει η Αγορά από τη μέση, η τιμή του αρνιού από 10 που είναι σήμερα θα πάει 20 ευρώ τα επόμενα χρόνια», υπογράμμισαν, επίσης, οι καταστηματάρχες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τόνισαν πως οι ίδιοι κρατάνε τις τιμές – «μόνο η Αγορά μπορεί να κρατήσει τις τιμές, κανένας άλλος», ανέφεραν, συζητώντας με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους.

«Καταθέσαμε πρόταση στη Βουλή για τη μείωση του ΦΠΑ για το ρεύμα, για να μπει φρένο στην αισχροκέρδεια. Καταθέσαμε δέκα προτάσεις και η Νέα Δημοκρατία απλά θα απορρίψει ως συνήθως», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τότε, ένας καταστηματλαρχης είπε χαρακτηριστικά στον κ. Κασσελάκη: «Πρέπει να είμαστε απατεώνες για να επιβιώσουμε;».

«Έτσι είναι… Αυτό που με στενοχωρεί καμιά φορά είναι ότι χρησιμοποιούμε τη λέξη ‘φιλότιμο’. Έχω δει πολύ φιλότιμο, από πολλούς σε όλη τη χώρα, σε νοσηλευτές, σε διασώστες, σε πυροσβέστες… Σε ανθρώπους που σπάνια ακούνε ‘ευχαριστώ’ και δεν αμείβονται όσο θα έπρεπε. Και ταυτόχρονα, έχουμε και μια άλλη έκφραση στην Ελλάδα που λέει ‘με τον Σταυρό στο χέρι’. Πρέπει να μπει αυτή η χώρα σε τάξη», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Με το βλέμμα στραμμένο στις τιμές των προϊόντων ψηφίζουν οι Έλληνες στις ευρωεκλογές

banks1

Δεν φύγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε «6+6», «Ομπρέλα» και κίνηση Τεμπονέρα

banks

Στην Αθήνα η Λουτ για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

banks

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Οποιαδήποτε κλιμάκωση θα ήταν καίρια απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα

banks1

Άσκηση και σωστή διατροφή στο Δήμο Αθηναίων

banks1

Κεραμέως: Στόχος του ΥΠΕΣ η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πολίτη

banks