19.3 C
Athens
May 17, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Στην επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει η ΝΕΒΑ την Έλενα Ακρίτα

Την παραπομπή της Έλενας Ακρίτα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητά η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας.

Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση η ΝΕΒΑ ζητά την παραπομπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις αναφορές της για τον υποψήφιο που ψήφισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας μιλούν για «σοβαρή παραβίαση στοιχειωδών κανόνων δεοντολογίας του κόμματος μας» και ζητούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας να μεριμνήσει για «την αντιμετώπιση του προβλήματος, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του κόμματος».

Ζητούν ακύρωση των 4 διαγραφών

Την ίδια ώρα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ζητήσει την απόσυρση της παραπομπής προς διαγραφή των τεσσάρων στελεχών (Στέφανος Τζουμάκας, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας και Νίκος Φίλης) που είχε ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αδυνατούμε να καταλάβουμε από πού αντλεί την δυνατότητα να παραβιάζει κάθε άρθρο του καταστατικού, υλοποιώντας πρακτικές που είναι αντιδημοκρατικές και αυταρχικές» σημειώνουν και τονίζουν ότι «αυτή η συμπεριφορά δημιουργεί παράλληλα ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία που το Κόμμα μας ασπάζεται, σαν κόμμα της δημοκρατικής Αριστεράς».

«Εισηγούμαστε την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την πολιτική συζήτηση της παραπομπής αυτών των διαγραφών, όπως επίσης ζητάμε από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη την άμεση απόσυρση της παραπομπής για διαγραφή των τεσσάρων συντρόφων» προσθέτουν.

Related posts

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Να κληθεί η Κεραμέως σε ακρόαση για το «email gate» και τη διάρρηξη στο ΥΠΕΣ

banks1

Η αγκαλιά Δένδια – Τσαβούσογλου πριν το δείπνο κάτω από την Ακρόπολη – Δείτε το βίντεο

banks

«Αδιανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη», λέει ο Πέτρος Παππάς

banks

«Πυρά» Νίκου Ανδρουλάκη κατά της κυβέρνησης για το flyover

banks1

Γεωργιάδης σε Κασσελάκη για τα «χειρόγραφα του Ιησού»: Πουλούσα και βιβλία του Μαρξ, δεν ήμουν κομμουνιστής

banks

Κασσελάκης: Είμαστε η κυβερνώσα, σύγχρονη πατριωτική Αριστερά – Το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει

banks1