19.4 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Τριετή συνεργασία υπέγραψαν Vantage Towers-Nowhere Networks

Vantage Towers Greece, μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Vantage Towers με περισσότερα από 5.270 σημεία στην Ελλάδα και η Nowhere Networks, πάροχος υπηρεσιών συνδεσιμότητας, ανακοινώνουν σήμερα την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας διάρκειας τριών ετών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία απλοποιεί τη συνεργασία των δύο εταιρειών και μειώνει τους χρόνους ανταπόκρισης, καθώς η Nowhere Networks έχει πλέον πρόσβαση σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σημείων σε όλη την Ελλάδα, ενώ λαμβάνει από την Vantage Towers μια σειρά από υπηρεσίες, όπως βελτιστοποίηση δικτύου, σχεδιασμός έργων και κατασκευή υποδομών.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη στρατηγική συνεργασία μας με την Nowhere Networks προκειμένου να συνεισφέρουμε στο έργο της για την παροχή εξαιρετικής, υψηλής ταχύτητας σύνδεσης διαδικτύου εν πλω, για το πλήρωμα και τους επιβάτες των ελληνικών πλοίων. Αυτό είναι κάτι που οι επιβάτες επιθυμούσαν εδώ και πολύ καιρό και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε στρατηγικός εταίρος σε αυτήν την προσπάθεια», δήλωσε ο Αθανάσιος Έξαρχος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Vantage Towers Eλλάδας.

Ο Asbjörn Frydenlund, Διευθύνων Σύμβουλος της Nowhere Networks σχολίασε:

«Αυτή η συμφωνία επιτρέπει την ανάπτυξη της αυξημένης θαλάσσιας συνδεσιμότητας μας στην Ελλάδα ταχύτερα από ό,τι θα γινόταν. Η Vantage Towers είναι ένας βασικός συνεργάτης για τη διασφάλιση της ποιότητας της επέκτασης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στο www.nowherenetworks.com.

Related posts

Πουλήθηκε το εργοστάσιο της Shelman

banks

ΟΤΕ: Ο Αλέξανδρος Αθανασίου νέο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

banks

Νέα μέρα στην ακτοπλοΐα με τη συγχώνευση ΑΝΕΚ-Attica Group

banks

Eurobank: Στις κορυφαίες τράπεζες παγκοσμίως για τις πρακτικές ESG

banks

Mytilineos: Εκτόξευση κύκλου εργασιών στα 4,57 δισ. στο 9μηνο

banks

Νέος κωδικός εντάσσεται στο έντυπο Ε9

banks