23.2 C
Athens
May 2, 2024
Image default
POLITICS

Έριξαν φυλλάδια στο σπίτι του Πιερρακάκη – «Δεν εκβιάζομαι», λέει ο υπουργός Παιδείας στη Βουλή

Φυλλάδια έξω και μέσα στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, άφησαν περίπου 30 άτομα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Πριν από λίγη ώρα, περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν στο σπίτι μου, αφήνοντας φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι. Το ότι επέλεξαν όχι το υπουργείο, όχι το πολιτικό μου γραφείο, αλλά το σπίτι μου αντανακλά ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Πιερρακάκης, ο οποίος «ανέβασε» το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook.

Και προσέθεσε: «Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ένα και σαφές: δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν, δεν εκβιάζομαι από κανέναν».

Ο υπουργός Παιδείας κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την πράξη αυτή και, απευθυμόμενος στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, είπε πως «είναι αυτονόητο ότι σας καλώ να καταδικάσετε»

Related posts

Παύλος Μπακογιάννης – Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη για τα 32 χρόνια από τη δολοφονία του

banks

Καταγγελία Παππά: Απεντάσσετε έργα ψηφιακά, αντιπλημμυρικά, σιδηροδρομικά από το Ταμείο Ανάκαμψης

banks

Επιχείρηση «Ασπίδες»: Πυρά της φρεγάτας «Ύδρα» κατά δύο drones στον κόλπο του Άντεν

banks

Σε αγρόκτημα της Καβάλας κατασκευάζεται το πρώτο καταφύγιο ζώων συντροφιάς

banks

Τατάρ: Μπορεί να δούμε συμφωνίες ΑΟΖ της Τουρκίας με Αίγυπτο και Ισραήλ

banks1

Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία

banks1