23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
ECONOMY

ΑΑΔΕ: Επίσημες σελίδες σε LinkedIn και Χ

Την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), με άνοιγμα σελίδων σε LinkedIn και Χ (πρώην Twitter) εγκαινιάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, απαντώντας, όπως αναφέρει, στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης των επαγγελματιών, των πολιτών, των επιχειρήσεων και άλλων Οργανισμών, κυβερνητικών ή μη.

Οι χρήστες μπορούν να οδηγηθούν στις επίσημες σελίδες μέσα από τα αντίστοιχα ενεργά εικονίδια των social media στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), είτε ακολουθώντας τους συνδέσμους:

LinkedIn: www.linkedin.com/company/aade-iapr/

X: https://twitter.com/AADE_IAPR

Καλωσορίσατε στον επίσημο Λογαριασμό μας στο X.
Ακολουθήστε μας για να ενημερώνεστε για φορολογικά, τελωνειακά και χημικά θέματα και να μαθαίνετε περισσότερα για τις δράσεις και τα νέα μας.
Υπηρετούμε πιστά το Δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. pic.twitter.com/0qqS4Q7anQ

— ΑΑΔΕ – IAPR (@AADE_IAPR) December 19, 2023

Ισχύουν οι συναφείς όροι και η πολιτική χρήσης και επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που βρίσκονται αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διαδρομή Αρχική > Μενού > ΑΑΔΕ > Όροι & Πολιτική Χρήσης και Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα Social Media.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα εντάσσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επικοινωνιακή μας στρατηγική, με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση πολιτών και επιχειρήσεων για τις δράσεις και τα έργα των υπηρεσιών μας. Παράλληλα αυτή η νέα μορφή επικοινωνίας με τους φορολογούμενους αποτελεί επακόλουθο της διαφάνειας του Οργανισμού μας και της συνεχούς λογοδοσίας για τα αποτελέσματά μας».

Related posts

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα ύψους 84.000 ευρώ

banks

Ρωσία: Πάνω από τα 100 ρούβλια, το ευρώ

banks

AAΔΕ: Έως 15 Δεκεμβρίου οι δηλώσεις Covid

banks

Πόσα έβαλαν στην άκρη επιχειρήσεις και νοικοκυριά τον Ιούνιο

banks

Τελευταία ευκαιρία για την επιστρεπτέα προκαταβολή

banks

Προκαταβολή έναντι της μελλοντικής σύνταξης: Προϋποθέσεις – Διαδικασία

banks