17.2 C
Athens
April 28, 2024
Image default
POLITICS

Απόλυτη στήριξη Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά: Είναι μαχητής

Την πρώτη του αντίδραση μετά τη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα «είναι μαχητής».

Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν«οι προτεραιότητες του κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής», ενώ επίσης του παρουσίασε και το όραμά του για την Αττική.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία κράτησε σχεδόν τρεις ώρες ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του, καθώς και το όραμά του για την Αττική.

Πλέον ο υφυπουργός Άμυνας καλείται να τρέξει τις διαδικασίες, καθώς θα πρέπει να ανακοινωθεί το όνομα της παράταξης, αλλά και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πάντως, αρκετά από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη εφόσον το επιθυμούν αναμένεται να είναι και στο ψηφοδέλτιο του κ. Χαρδαλιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση ώστε το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει αντί του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, στην κομβική (για ουσιαστικούς και συμβολικούς λόγους) Αττική, θα πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Όπως έγινε γνωστό, χθες, Δευτέρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε την απόσυρσή του, σημειώνοντας πως «δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία και ότι «δεν πρόκειται να δημιουργήσει ούτε τώρα».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Related posts

Βρέθηκε κτίριο για να στεγάσει το Ιστορικό Μουσείο Πύργου

banks

Αχτσιόγλου: Οι πολιτικές της ΝΔ τροφοδοτούν τον πληθωρισμό της απληστίας

banks1

Βόρεια Μακεδονία: Ο Ζόραν Ζάεφ υπέβαλε αίτηση για να αποκτήσει νέο διαβατήριο με το νέο όνομα της χώρας

banks

Προς επιτάχυνση ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια – Πότε συναντήθηκαν, τι είπαν Μητσοτάκης-Ιερώνυμος

banks

Νίκος Δένδιας: Ο αναθεωρητισμός επιχειρεί να βρει έδαφος πάνω σε κινούμενη άμμο

banks

Ολοκληρώθηκε το νέο πάρκο αναψυχής στην Αργυρούπολη

banks