May 5, 2024
Image default
POLITICS

«Δεν μας κάλεσε, γι’ αυτό και δεν πήγαμε» – Πυρά Αρβανίτη κατά Κασσελάκη για τις Σπέτσες

Σε συνέντευξη του, ο Κώστας Αρβανίτης αναφέρθηκε στην τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Ο ίδιος ανέφερε πως οι ευρωβουλευτές του κόμματος δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις εργασίες.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι «Δεν μας κάλεσε, γι’ αυτό και δεν πήγαμε. Εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες κανονικά και ισότιμα και όταν ήμασταν 6 και όταν είμαστε 2, εγώ και η Έλενα (σ.σ.: Κουντουρά). Σε αυτή τη δουλειά δεν κληθήκαμε.»

«Θα μπορούσαμε να συμβάλουμε και εμείς»

«Φαντάζομαι ότι κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους, ουσιαστικά -όπως το διαβάζω εγώ- να συντονιστεί καλύτερα η κοινοβουλευτική ομάδα στο κοινοβουλευτικό έργο. Εμείς ντοκουμέντα και θέσεις έχουμε δώσει σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά και ελληνικά θέματα. Δεν νιώθω ούτε προσβεβλημένος ούτε βαλλόμενος, ούτε εγώ ούτε η Κουντουρά, στο θέμα αυτό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε…», πρόσθεσε ο Κώστας Αρβανίτης.

Κλείνοντας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης πρόσθεσε ότι «πήγαν οι 37 και ο πρόεδρος, 38 συνολικά άτομα. Όμως υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ήταν ότι άκουσα απόψεις στην αρχή “πάω ή δεν πάω”. Είναι μια δουλειά πολιτική που πρέπει να πας, είτε γινόταν στο Έβερεστ ή στη Λάρισα ή στις Σπέτσες. Θα πας και θα κάνεις τη δουλειά σου, τελεία».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Ελληνική απάντηση στα τουρκικά drones

banks

Βουλγαρία: Η Β. Μακεδονία είναι βουλγαρική το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του VMRO BND

banks

Βουλή: Σφυροκόπημα για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας από την αντιπολίτευση

banks1

Σε εξέλιξη οι εργασίες της EUMED 9 – Τι συζήτησαν κατ’ ιδίαν Μητσοτάκης και Ντράγκι

banks

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Τι απαντά για τη συμμετοχή και την αμοιβή στην ΜΚΟ του Παντσέρι

banks

ΚΙΝΑΛ – Παραίτηση Καρανικόλα από τη θέση εκπροσώπου Κοινοβουλευτικού Έργου – Στηρίζει Λοβέρδο

banks