17.2 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Ενισχύει το πρόγραμμα κρουαζιέρων για το 2025 η Celestyal

Η Celestyal ανανέωσε το πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2025 αυξάνοντας τον αριθμό των κρουαζιέρων «Ονειρεμένη Αδριατική» και «Ημέρες Ερήμου» που βρίσκονται σε προσφορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο κρουαζιέρες, οι οποίες πραγματοποιούνται με το Celestyal Journey, χωρητικότητας 1260 επιβατών, παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, με το παρθενικό ταξίδι της κρουαζιέρας «Ονειρεμένη Αδριατική» να πραγματοποιείται νωρίτερα αυτό το μήνα και το ντεμπούτο της κρουαζιέρας «Ημέρες Ερήμου» να προγραμματίζεται για τις 9 Νοεμβρίου 2024.

Λόγω της εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και της θετικής ανταπόκρισης των επιβατών, η Celestyal θα προσθέσει πέντε επιπλέον αναχωρήσεις στο πρόγραμμά της για το 2025, ενώ παράλληλα συστήνει νέες επιλογές για τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μεσόγειος:

  • Δύο επιπλέον κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής την Αθήνα και με προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Ντουμπρόβνικ (Κροατία), το Κότορ (Μαυροβούνιο), το Μπάρι (Ιταλία), την Κέρκυρα και το Κατάκολο. Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 22 και 29 Μαρτίου 2025 με τιμές από €559 ανά άτομο.
  • Οι νέες κρουαζιέρες προστίθενται στις οκτώ υπάρχουσες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής την Αθήνα μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2025 και στις τρεις υπάρχουσες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Καλοκαίρι Ονειρεμένη Αδριατική» τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2025, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης προσεγγίσεις στη Βενετία (Ιταλία).

Αραβικός Κόλπος:

  • Τρεις επιπλέον κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής τη Ντόχα (Κατάρ) και με προσεγγίσεις στο Μπαχρέιν (ΗΑΕ), το Ντουμπάι (ΗΑΕ), το Khasab (Ομάν), το νησί Sir Bani Yas (ΗΑΕ) και το Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ). Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 15, 22 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2025, με τιμές από €529 ανά άτομο.
  • Οι νέες κρουαζιέρες προστίθενται στις δεκατέσσερις υπάρχουσες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής τη Ντόχα που έχουν ήδη ανακοινωθεί και διατίθενται προς πώληση από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Δεκέμβριο του 2025, καθώς και σε δύο ειδικές παραλλαγές από τη Ντόχα προς το Αμπού Ντάμπι και από το Αμπού Ντάμπι προς τη Ντόχα που διατίθενται προς πώληση από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Η Celestyal έχει επίσης προσθέσει επιλογές τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων στην υπάρχουσα κρουαζιέρα «Ημέρες Ερήμου».

Αυτές οι μικρότερης διάρκειας κρουαζιέρες απευθύνονται στους επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν αυτή την επιλογή με τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο της περιοχής, προσφέροντας είτε μια χαλαρωτική εμπειρία κρουαζιέρας κοντά σε παραλία στο μέσον της εβδομάδας ή μια θαλάσσια περιήγηση κοντά στην πόλη το Σαββατοκύριακο.

Οι νέες επιλογές περιλαμβάνουν:

  • Την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με αναχώρηση από το Αμπού Ντάμπι (ΗΑΕ) και προσεγγίσεις στη Ντόχα (Κατάρ), το Μπαχρέιν (ΗΑΕ) και το Ντουμπάι (ΗΑΕ). Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 15 και 22 Νοεμβρίου 2024, 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2024, 3 Ιανουαρίου, 21 και 28 Φεβρουαρίου 2025, με τιμές από €279 ανά άτομο.
  • Την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με αναχώρηση από το Ντουμπάι (ΗΑΕ) και προσεγγίσεις στο Khasab (Ομάν), στο νησί Sir Bani Yas (ΗΑΕ) και στο Αμπού Ντάμπι (ΗΑΕ). Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 11 και 18 Νοεμβρίου 2024, στις 09, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2024, στις 6 Ιανουαρίου, στις 17 και 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2025, με τιμές από €349 ανά άτομο.

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ζήτηση που υπάρχει για την καινούργια μας κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική» και το χειμερινό πρόγραμμα κρουαζιέρων στον Αραβικό Κόλπο. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας μέσω της διάθεσης επιπλέον ημερομηνιών αναχώρησης και νέες επιλογές σύντομων κρουαζιέρων.

Η σεζόν για το 2025 αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη μέχρι σήμερα. Εισάγοντας νέες κρουαζιέρες και περιοχές στο πρόγραμμά μας και μειώνοντας τις προκαταβολές στο 50% μέχρι τον Απρίλιο, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους επιβάτες μας»

Όλες οι κρουαζιέρες θα διατίθενται από τις 19 Μαρτίου 2024 και περιλαμβάνουν έκπτωση 50% στις προκαταβολές, στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης καμπάνιας, μειώνοντας έτσι την προκαταβολή στο ελάχιστο ποσό των €125 ανά κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το celestyal.com ή καλέστε στο 211 1995176

Related posts

Στρατηγική επένδυση στην Sleed από τον όμιλο Olympia

banks

Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για τον «χορό» των Ρίχτερ στην Εύβοια

banks

Attica Bank: Σε συμπληρωματικό ενημερωτικό Δελτίο το Business – Capital Plan

banks

Κεντρική Μακεδονία: 146 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

banks

CNL Capital: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως €725.000

banks

Καθαρά κέρδη 11,2 εκατ. ευρώ το 2023 για την Phoenix Vega Mezz

banks