23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Επικεφαλής ΝΑ Ευρώπης στη Unilever αναλαμβάνει ο Δ. Μαγγιώρος

Η Unilever ανακοινώνει ότι ο κος Δημήτρης Μαγγιώρος αναλαμβάνει το ρόλο του Head of South East Europe, διαδεχόμενος τον κο Andrew Kennedy. Στο νέο του ρόλο, ο κος Μαγγιώρος θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της εταιρίας σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Κόσοβο και Β. Μακεδονία, ενώ θα διατηρήσει τον υφιστάμενο ρόλο του Head of Customer Development για την Ελλάδα.

Η μετάβαση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής αναδιοργάνωσης “Compass Organization” της εταιρίας, που ξεκίνησε να υλοποιείται το 2022, με στόχο την βελτίωση των επιχειρησιακών διαδικασιών και αποτελεσμάτων της εταιρίας και την περαιτέρω ενίσχυση της συνολικής αποστολής της εταιρείας.

Ο Δημήτρης Μαγγιώρος εντάχθηκε στο δυναμικό της Unilever το 2011 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας από το 2013. Έχει διατελέσει Marketing Director για τις κατηγορίες Τροφίμου, καθώς και Απορρυπαντικών & Καλλυντικών επί σειρά ετών, πριν αναλάβει το πιο πρόσφατο ρόλο του ως Head of Customer Development το 2017. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για περίοδο άνω των 15 ετών σε διοικητικές θέσεις στο marketing και το customer development στις εταιρείες Colgate-Palmolive και Sara Lee.

Ο Δημήτρης Μαγγιώρος δήλωσε: “Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω τον ρόλο του Head of SEE στην Unilever. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και είμαι σίγουρος ότι με την εξαιρετική ομάδα της Unilever και την συνεχιζόμενη υποστήριξη των συνεργατών μας, θα δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο ισχυρό και αειφόρο μέλλον για την εταιρία, συμβάλλοντας παράλληλα στην ευημερία των κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε. Οι συλλογικές μας προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην βελτίωση των επιχειρησιακών λειτουργιών μας και στην εξέλιξη νέων καινοτομιών, ικανοποιώντας ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των καταναλωτών μας και δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για εμάς και τους συνεργάτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Andrew για την υποστήριξη του και τη συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια και δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια για την επίτευξη του εταιρικού σκοπού της Unilever”.

Ο Andrew Kennedy θα επικεντρωθεί, πλέον, πλήρως στο ρόλο του ως General Manager East Europe Personal Care, ηγούμενος ενός από τα κορυφαία Business Groups της Unilever σε μια περιοχή με υψηλές προοπτικές και απαιτήσεις που καλύπτει 21 χώρες και πάνω από 200 εκατομμύρια καταναλωτές. Η έδρα του θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο κ. Kennedy εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Δημήτρη Μαγγιώρο, δηλώνοντας: “Οι εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες του Δημήτρη, η στρατηγική του σκέψη, το ομαδικό πνεύμα που τον διέπει και η γνώση της ελληνικής αγοράς που κατέχει, συνθέτουν το ιδανικό προφίλ για την καθοδήγηση του οργανισμού. Ανυπομονώ να δω την εταιρεία να συνεχίσει να ενισχύεται υπό την ηγεσία του και τη συνεργασία με τη σπουδαία ομάδα των Ελλήνων συναδέλφων. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έλαβα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, μεταξύ άλλων, από τους συνεργάτες μας στο λιανεμπόριο και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και φυσικά από όλη την ομάδα της Unilever Hellas. Μαζί ξεπεράσαμε σημαντικές προκλήσεις, όπως η διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της περιόδου του Covid, και γιορτάσαμε πολλές επιτυχίες στην πορεία της εταιρείας προς αυτό που είναι σήμερα”.

Related posts

Η Cordia μπαίνει στη λιανική και «βλέπει» τζίρο 150 εκατ. ευρώ

banks

Νέος CEO της Star Alliance ο Θεόδωρος Παναγιωτούλιας

banks

Ολοκληρώθηκε η άσκηση «Βελλεροφών – 22 – Νυχτερινή Αστραπή»

banks

Δ. Αθηναίων: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για επιπλέον τετραγωνικά- μείωση τελών σε επιχειρήσεις

banks

Στο Pledge του ΣΕΒΤ για την υπεύθυνη διαφήμιση ο όμιλος Goody’s-Everst

banks

CPI: Στο 27,18% μειώθηκε η συμμετοχή του Χρ. Παπαθάνου

banks