23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Η Αγγελική Ελευθερίου αναλαμβάνει Corporate Affairs Director του Ομίλου Sunlight

Η Sunlight Group υποδέχεται την Αγγελική Ελευθερίου στη θέση της Corporate Affairs Director για να αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της συνολικής εταιρικής στρατηγικής του Ομίλου με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με σημαντικούς stakeholders αλλά και την ενδυνάμωση της εικόνας του Ομίλου της Sunlight, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η Αγγελική Ελευθερίου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς corporate affairs και media relations στους κλάδους της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνίων, των κατασκευών/υποδομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πριν από την ένταξή της στη Sunlight, κατείχε τη θέση της Corporate Affairs & ESG Senior Manager στη Wind/Nova.

Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων, στον Όμιλο ΤITAN και σε agencies του εξωτερικού, αναλαμβάνοντας senior ρόλους στον τομέα της Επικοινωνίας. Είναι κάτοχος Master of Arts (M.A.) στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Cardiff.

Υποδεχόμενος την κα Ελευθερίου, ο Λάμπρος Μπίσαλας, Group CEO της Sunlight Group δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα την Αγγελική στην Sunlight. Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται ραγδαία, οι στρατηγικές και επενδυτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε ως Όμιλος τόσο εταιρικά και προϊοντικά όσο και κοινωνικά και περιβαλλοντικά είναι σημαντικό να είναι αναγνωρίσιμες από το σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. H εσωτερική επικοινωνία είναι εξίσου σημαντική με τις εξαγορές, τα νέα εργοστάσια αλλά και αυτά που είναι να έρθουν στο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι, η μεγάλη εργασιακή εμπειρία, η δυναμική και οι δεξιότητές της, θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της εικόνας Sunlight Group και στην επίτευξη των στόχων της».

Related posts

Η ΑΕΚ λύγισε απέναντι στον Κολοσσό

banks

Μυτιληναίος: Είμαστε παγιδευμένοι από τα εργαλεία της ΕΕ για την πράσινη μετάβαση

banks

Νέα υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης εισπράξεων από Εθνική και Epsilon Net

banks

Διαδικτυακή ημέρα καριέρας για τουριστικά επαγγέλματα από την Randstad

banks

Υπό διερεύνηση ιδιωτική υγεία και ανακύκλωση

banks

MEDITERRA: Διάκριση των συμπληρωμάτων διατροφής με μαστίχα στο Supplement Awards 2023

banks