21.4 C
Athens
May 6, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης: Στον… ανθρώπινο παράγοντα οι ευθύνες για τα Τέμπη

Ένα λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που προσπάθησε να καλύψει στη μονταρισμένη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείου τύπου, έχει ξεσηκώσει το Twitter.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος και είπε, μεταξύ άλλων, ότι ευθύνεται «ξεκάθαρα» ο «ανθρώπινος παράγοντας».

Μάλιστα, ολόκληρο το απόσπασμα το ανήρτησε μία από τις πιο φανατικές του οπαδούς του στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά το επιτελείο Κασσελάκη, προφανώς αντιλαμβανόμενο την γκάφα, μόνταραν το αρχικό βίντεο και αφαίρεσαν το επίμαχο κομμάτι του.

Στέφανος Κασσελάκης
«‘Εχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη εν έτει 2023 δύο τρένα να συγκρούονται από ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα με το δικό μας κόμμα να έχει φέρει στην βουλή από πριν ερωτήσεις για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου λαμβάνοντας ειρωνεία από τον υπουργό ο οποίος… pic.twitter.com/oqreN2Jyif

— Lina (@Lina1985LP) October 29, 2023

Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε το Twitter να κάνουν …πάρτι. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε μια πάρα πολύ συγκεκριμένη πολιτική γραμμή για τα Τέμπη, απαντώντας αυστηρά στη ΝΔ για το επιχείρημα του «ανθρώπινου λάθους», που έριχνε ευθύνες στον σταθμάρχη και επιμένοντας ότι οι ευθύνες είναι πολιτικές, κυβερνητικές και αφορούν στην κακή συντήρηση του δικτύου.

Τώρα, οι χρήστες του Twitter πανηγυρίζουν «δικαιωμένοι» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μένει να εξηγήσει, για ακόμη μία φορά, τι πραγματικά εννοούσε ή αν… θυμόταν τι είπε.

Related posts

Αναβαθμίζονται 7 σχολεία στα Χανιά

banks1

Ενστάσεις και στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια

banks1

Την Τρίτη εκλέγεται ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

banks1

Στις 6 Οκτωβρίου συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές Αθήνας – Άγκυρας

banks

Η Κεραμέως πήγε σχολείο και έπαιξε και βόλεϊ

banks

Στις κάλπες ξανά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για νομαρχιακές και συντονιστικά – Στη Θεσσαλονίκη ο Κασσελάκης

banks1