23.4 C
Athens
May 12, 2024
Image default
POLITICS

Κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη για τη Σία: «Αποκρουστικός, χρησιμοποιεί θέματα υγείας» – «Διεφθαρμένος ακροδεξιός»

Θέση σχετικά με την αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη με τη Σία Αναγνωστοπούλου πήρε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο συντονιστής της ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απάντησε στις αιχμές που είχε αφήσει η Σία Αναγνωστοπούλου προς το πρόσωπό του, δημοσιοποιώντας μια αντιική θεραπεία που έλαβε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο σύζυγός της κατά την περίοδο που νοσούσαν από κοροναϊό.

«Βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση»

Από την πλευρά της η Σία Αναγνωστοπούλου δεν άφησε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη να πέσει κάτω, όμως, κράτησε χαμηλούς τους τόνους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο X (πρώην Twitter) ότι «πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον Παύλο Πολάκη της ΝΔ».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «δεν έχω απολύτως καμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!».

Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και… pic.twitter.com/QwdWpzvYaO

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 19, 2023

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Το θέμα με τη Σία μην το πιάνεις στο στόμα σου

Απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης υπογράμμισε πως «Άδωνη δεν έχουμε καμία σχέση εμείς οι δυο! Εσύ είσαι ένας διεφθαρμένος ακροδεξιός που του βρήκαν αδιευκρίνιστα και εγώ ένας τίμιος αριστερός που σου έβγαλα πολλά άπλυτα στη φόρα. Τη γλιτώνεις λόγω ελεγχόμενης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Το θέμα με τη Σία μην το πιάνεις στο στόμα σου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν σε αφορά πρώτον και δεύτερο με αφορμή την υπόθεση της Σίας και του άντρα της έβαλα τον ομογάλακτο σου τον Πλεύρη και άλλαξε -όπως είχα πει τρεις μέρες πριν τη νοσηρή της Σίας- τις ενδείξεις χορήγησης των αντιικών. Αυτό ανέδειξα με την ανάρτηση απάντηση μου .ΓΚΕΓΚΕ αδιευκρί;», τόνισε.

Αδωνη δεν έχουμε καμία σχέση εμείς οι δυο ! Εσυ είσαι ένας διεφθαρμένος ακροδεξιός που του βρήκαν αδιευκρίνιστα και εγώ ένας τίμιος αριστερός που σου έβγαλα πολλά άπλυτα στη φόρα.
Τη γλυτωνεις λόγω ελεγχόμενης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Το θέμα με τη Σια μην το πιάνεις στο στόμα σου.

— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) November 19, 2023

Related posts

Γιώργος Ορφανός: Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης

banks1

ΥΠΕΞ: Η προστασία αμάχων και η ασφάλεια θρησκευτικών ιδρυμάτων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές από κάθε πλευρά

banks1

Κλαρίνα στη Βουλή προς τιμήν του 1821

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το «δεν ξεχνώ» παραμένει επίκαιρο»

banks

Ουκρανία: Διάψευση μέσω επιβεβαίωσης από τον πρωθυπουργό για S-300 και Patriot

banks

Μιχαήλ Κωσταράκος – Φήμες για υπουργοποίησή του στο υπό ίδρυση υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

banks