23.6 C
Athens
April 28, 2024
Image default
POLITICS

Με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Μητσοτάκης – Τι είπαν για τις προτεραιότητες της πόλης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε την Τρίτη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον οποίο και συνεχάρη για την εκλογή του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν ζητήματα προτεραιότητας για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και τα μεγάλα έργα που βρίσκονται στη φάση υλοποίησης ή έχουν δρομολογηθεί για την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο πρωθυπουργός υποδέχεται τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο Μαξίμου

«Η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δήλωσε αμέσως μετά το πέρας του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, πως η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους ανεξαιρέτως τους τοπικούς άρχοντες, το επανέλαβε και πρόσφατα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι «το βασικό πολιτικό συμπέρασμα ήταν την πρώτη Κυριακή όπου οι ψηφοφόροι επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία», ενώ επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλους τους περιφερειάρχες και δημάρχους».

Το ίδιο υποστήριξε και στην συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Κουρέτα για την εκλογή του και τόνισε πως η κυβέρνηση είναι πάντοτε προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, καθώς και ότι προσβλέπει σε μία δημιουργική συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Related posts

Νάξος: Έτοιμο το νέο ΚΕΠ του νησιού

banks1

Τα πλήγματα εκ… δεξιών φοβάται η ΝΔ στις ευρωεκλογές

banks

Η Βαρβάρα Μητλιάγκα εκλέχθηκε νέα δήμαρχος Σερρών με μόλις… 37 ψήφους διαφορά

banks1

ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Ζαούτη: Παλινωδίες και πολιτικά παιχνίδια στον ΕΟΔΥ στην πλάτη των πληγέντων

banks1

«Θυμωμένος» ο Μητσοτάκης από την απρέπεια Σούνακ – Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η ελληνοβρετανική διπλωματική διαμάχη

banks1

Δήμαρχος Παλλήνης: «Παραδίδουμε γεμάτα ταμεία και μηδέν χρέος»

banks1