18.6 C
Athens
May 1, 2024
Image default
POLITICS

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας για την Πέρκα και την έδρα της

Διαψεύδουν την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας που ζητούσε την επιστροφή της έδρας της Πέτη Πέρκα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέλη του Οργάνου της τοπικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στη σελίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Facebook του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας. Μεταξύ άλλων ασκούνταν σκληρή κριτική στην Πέτη Πέρκα για την επιλογή της να κρατήσει την έδρα και να μην την παραδώσει.

«Τέτοιες πρακτικές παραβιάζουν σαφώς την καταστατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος»

Όπως τονίζουν τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, «με έκπληξη αντικρίσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής 24-11-2023 φερόμενη Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, που δημοσιεύτηκε σε τοπικά και εθνικά ΜΜΕ».

Ακολούθως προσθέτουν ότι «δηλώνουμε ότι ουδέποτε το 21μελές όργανο, του οποίου είμαστε ενεργά μέλη, συνεδρίασε νομίμως με απαρτία για τη λήψη σχετικής απόφασης ενώ το κείμενο που δημοσιεύτηκε ουδέποτε ήρθε προηγουμένως σε γνώση, με οποιοδήποτε τρόπο, του συνόλου των 21 μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας».

Τέλος, υποστηρίζουν πως «τέτοιες πρακτικές παραβιάζουν σαφώς την καταστατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος, θίγοντας ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία τους και κλονίζουν την ομοθυμία και την ενότητα των μελών της παράταξης».

Πέρκα: Δεν υπήρξε καμία απαρτία σε συνεδρίαση του οργάνου

Η Πέτη Πέρκα αναδημοσίευσε την ανακοίνωση μελών της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας τονίζοντας πως «πριν κάποιες μέρες είχε αναρτηθεί στα ΜΜΕ κείμενο-λίβελος που έφερε την υπογραφή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «σήμερα αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση από μέλη του οργάνου, στην οποία καταδεικνύουν τα νέα ήθη και τρόπους λειτουργίας του νέου ΣΥΡΙΖΑ, αφού δηλώνουν ότι δεν υπήρξε καμία απαρτία σε συνεδρίαση του οργάνου, ότι ουδέποτε έλαβαν γνώση ή συναίνεσαν στην έκδοση του προηγούμενου κειμένου».

Related posts

Μητσοτάκης στη EUMED9: Να αποφασίζουμε εμείς και όχι οι διακινητές ποιος θα μπαίνει στην ΕΕ

banks

Ποιοι Δήμαρχοι δεν επανεκλέχθηκαν στην Αττική μετά από μια θητεία

banks1

«Ερυθρός Σταυρός»: Οι ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για το γλέντι στο νοσοκομείο

banks1

Πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης από τον Δήμο Ιλίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

banks1

Γερμανικός τύπος: Πρωτιά της Ελλάδας στην ενεργοποίηση του ψηφιακού πιστοποιητικού – Ο Μητσοτάκης το πάλευε για μήνες

banks

Αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ που καταργεί τις δημοτικές ΝΠΔΔ ζητά η ΚΕΔΕ

banks