18.7 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Νέα επίθεση Γεωργιάδη σε Κασσελάκη – «Στρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ δεξιότερα»

Σε συνέντευξη του, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σχετικά με το νέο υπουργείο, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο υπουργός Υγείας έκανε ειδική αναφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι πηγαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όλο και πιο δεξιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, o υπουργός αναφέρθηκε στη διαρροή που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το ότι είχε πρόταση από τον πρωθυπουργό στον Στέφανο Κασσελάκη να υπουργοποιηθεί το 2019.

Πώς σχολίασε ο Γεωργιάδης την διαρροή για υπουργοποίηση Κασσελάκη

«Η διαρροή αυτή και η επιμονή του κ Κασσελάκη πιστεύουν ότι τους ωφελεί; Ας υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό, είναι καλό για τον κ. Κασσελάκη; Ο μόνος που βλάπτεται είναι ο ίδιος.

Τους βασικούς κανόνες της πολιτικής δεν τους γνωρίζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν βγάλει τέτοια γκρίνια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα τους πάει διακοπές δωρεάν ο πρόεδρός τους».

«Παίρνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον στρέφει δεξιότερα, δεν μας φοβίζει, μας αρέσει αυτό»

«Ο κ. Κασσελάκης, είναι γνωστό ότι αρθρογραφούσε υπέρ του κ. Μητσοτάκη στον Εθνικό Κήρυκα και υπέρ της πολιτικής της ΝΔ, κάποια στιγμή γνώρισε τον Αλέξη Τσίπρα και ‘είδε το φως το αληθινό’, ωστόσο από την ώρα που ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η στροφή που κάνει είναι προς αυτά που έγραφε…

Για παράδειγμα, δεν αντέδρασε για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Παίρνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον στρέφει δεξιότερα, δεν μας φοβίζει, μας αρέσει αυτό, το ότι οι ιδέες μας επικρατούν και στην αριστερά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από αυτό», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

«Έχω έρθει αποφασισμένος να κάνω πολλά πράγματα»

«Ο πρωθυπουργός αποφάσισε μία αλλαγή, ήταν ξαφνικό για εμένα αλλά πολύ τιμητικό», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τοποθέτησή του στο υπουργείο Υγείας προσθέτοντας. «Είναι ένας χώρος με μεγάλη ευαισθησία, η υγεία είναι το νούμερο ένα. Είναι ένα ανθρώπινο υπουργείο και η ευθύνη είναι τεράστια.

Έχουμε βάλει μπροστά τα θέματα που πρέπει για την ολιστική αντιμετώπιση του ασθενή, έχουμε πολλές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν. Έχω έρθει αποφασισμένος να κάνω πολλά πράγματα».

Οι εκκρεμότητες στο υπουργείο Εργασίας

Αναφορικά με τα θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα στο υπουργείο Εργασίας, ένα χαρτοφυλάκιο που είχε πριν τον ανασχηματισμό είπε: «Είμαι πολύ ευτυχής γιατί 50.000 συνταξιούχοι πήραν αύξηση 30%.

Αυτά είναι χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ως προς την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης, η κ. Μιχαηλίδου θα κάνει τη δουλειά όπως πρέπει, παρέδωσα σε μία κυρία που είναι άριστη τεχνοκράτης».

Related posts

Κραουνάκης για Κασσελάκη: Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον

banks

Πολιτιστικό Κέντρο εγκαινιάστηκε στη Σαλαμίνα

banks

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ΝΔ για συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών, λέει ο Μαμουλάκης

banks

Πιερρακάκης: Προσπαθούμε να ψηφιοποιούμε την κάθε υπηρεσία που παρέχεται σε πολίτες και επιχειρήσεις

banks

Την άμεση αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη ζητάει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

banks

Χατζηδάκης: Κάνουμε καθαρούς λογαριασμούς με τους πολίτες

banks