16.2 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Νέες υπηρεσίες από τη Worldline Greece

Τους στρατηγικούς στόχους, τον σχεδιασμό και τις νέες υπηρεσίες της Worldline στην Ελλάδα παρουσίασε σήμερα ο κ. Ιωάννης Κιτιξής Country Head & Managing Director της Worldline Greece.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, με όραμα και σχέδιο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά, η Worldline, παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση πληρωμών με κάρτες, «χτίζει» την επόμενη ημέρα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η Worldline Greece είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα για την αποδοχή και εκκαθάριση πληρωμών με κάρτες, προσφέροντας ολοκληρωμένες, ασφαλείς και ανταγωνιστικές λύσεις σε πάνω από 130.000 επιχειρήσεις για τα φυσικά και τα online καταστήματά τους. Συνεργάζεται με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλούς και σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως της λιανικής, του τουρισμού, των gaming & media, των ασφαλειών, της ενέργειας καθώς και της καφεστίασης. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα, την εμπιστεύτηκαν περισσότερες από 10.000 νέες επιχειρήσεις.

Στόχος της είναι να προσφέρει προστιθέμενη αξία στις πληρωμές με κάρτες και να αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στην εισαγωγή καινοτόμων λύσεων και προϊόντων για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Σημειώνεται πως το σύνολο των συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα το 2022 ανήλθε στα 53,6 δισ. Ευρώ, εκ των οποίων το 15% των συναλλαγών με κάρτες πραγματοποιούνται μέσω e-Commerce.

Όπως ανέφερε ο κ. Κιτιξής «αξιοποιούμε την καινοτομία ενός παγκόσμιου ομίλου και προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό πρωτοποριακές υπηρεσίες που διευκολύνουν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη στη χώρα. Στόχος μας είναι η κορυφαία ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων και των πελατών σε μια νέα κουλτούρα ψηφιακών συναλλαγών που ανοίγει νέους ορίζοντες. Η ψηφιακή μετάβαση της ελληνικής οικονομίας είναι μια πραγματικότητα και εργαζόμαστε διαρκώς ώστε να ενσωματώνουμε στις υπηρεσίες μας σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις».

Στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Worldline Greece, τα οποία ενισχύονται με νέες δυνατότητες και αναβαθμίζονται συνεχώς, περιλαμβάνονται:

• Φυσικά καταστήματα: Πληρωμές στο ταμεία ή εν κινήσει με νέας γενιάς τερματικά Android (285k POS)

• Smart POS app: Μετατρέπει οποιαδήποτε Android συσκευή σε τερματικό χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό (15k Smart POS)

• Online: Ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών online με ή χωρίς e-shop (17k e-Commerce)

• Πληρωμές λογαριασμών: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για πληρωμές λογαριασμών (Διαθέσιμες στα Καταστήματα Σκλαβενίτης και Worldbridge)

• Υπηρεσία Άμεσης Μετατροπής Νομίσματος: Για κατόχους καρτών εκτός Eυρωζώνης, δίνεται η δυνατότητα να πληρώσουν στο νόμισμα της κάρτας τους (1 εκ. συναλλαγές το 2023)

• Αυτόματοι πωλητές: Πληρωμές σε φυσικά σημεία χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία πωλητή στο σημείο της συναλλαγής. (Διαθέσιμη υπηρεσία στα Malls της LAMDA Development και στα ACS Smart Lockers)

Related posts

ΔΑΑ: Αγορά 30 εκατ. μετοχών από την «AviAlliance GmbH» έναντι €292.740.000

banks

Η απάντηση Aegean σε δημοσίευμα για πτήσεις της Olympic Air

banks

EY: Πώς γίνεται ηλεκτρονική τιμολόγηση στις Δημόσιες Συμβάσεις

banks

Όμιλος ΟΤΕ: Επιχειρηματική ανάπτυξη με προσήλωση στη βιωσιμότητα

banks

Με τρεις ηγέτες θα συναντηθεί ο Κ. Μητσοτάκης αύριο 2/12

banks

Νέα σύμβαση με την Frontex υπέγραψε η Netcompany-Intrasoft

banks