23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Νέο Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών στην Ευρωκλινική Αθηνών

Η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει την ίδρυση του νέου πρότυπου Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών, υπό την επιστημονική διεύθυνση του παγκοσμίου φήμης αγγειο-καρδιο-θωρακοχειρουργού, καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ευρωκλινικής στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς με πολυετή εκπαίδευση, εμπειρία στο εξωτερικό και σημαντικό επιστημονικό έργο στον Τομέα της Καρδιολογίας των Συγγενών Παθήσεων, όλων των ηλικιών.

Η διεπιστημονική ιατρική ομάδα του Κέντρου καλύπτει όλες τις ανάγκες των ασθενών, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και δια βίου παρακολούθησης των ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Το Κέντρο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες:

Εξωτερικά Ιατρεία για Συγγενείς Καρδιοπάθειες σε ενήλικες ασθενείς.
• Πλήρες εργαστήριο καρδιολογικής διάγνωσης με υπηρεσίες, όπως triplex, ΗΚΓ, Holter αρτηριακής πίεσης ή/και ρυθμού, δοκιμασία καρδιοαναπνευστικής κοπώσεως, stress echo.
Αιμοδυναμικό εργαστήριο το οποίο παρέχει πλειάδα επεμβατικών θεραπευτικών τεχνικών που αφορούν σε καρδιακά ελλείματα, βαλβιδοπάθειες και στενώσεις βασικών αρτηριών.
• Αρρυθμιολογικό εξωτερικό ιατρείο με δυνατότητα ΗΦΕ και Ablation για αρρυθμίες που συνδυάζονται με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.
Εξωτερικό καρδιοχειρουργικό ιατρείο για καρδιοχειρουργική εκτίμηση των ενηλίκων ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες και θεραπεία ανευρυσμάτων θωρακικής και κοιλιακής αορτής.
Χειρουργική ομάδα στην οποία προΐσταται ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, η οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σχεδόν στο σύνολο – με μόνη εξαίρεση τη μεταμόσχευση καρδιάς και πνευμόνων- τις πιο σύγχρονες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις.
• Πολυδύναμη ΜΕΘ με προσωπικό και τεχνογνωσία κατάλληλη για την υποστήριξη των άμεσα χειρουργηθέντων ασθενών.
• 24ωρη υποστήριξη για κάθε ανάγκη των ασθενών.

Ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός δήλωσε:

“ Η αφοσίωσή μας στην επιστήμη της ιατρικής και η αγάπη για τη φροντίδα των ασθενών μας οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του καινοτόμου Κέντρου. Στο Κέντρο ΣΚ της Ευρωκλινικής διεκπεραιώνουμε κάθε δυνατή επεμβατική και καρδιοχειρουργική θεραπευτική προσέγγιση με στόχο να προσφέρουμε μια φυσιολογική και ποιοτική ζωή στον ασθενή. Είμαι πεπεισμένος ότι το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών θα αποτελέσει πηγή ελπίδας για τους ασθενείς μας.”

Το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών λειτουργεί καθημερινά και οι ασθενείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στον αριθμό 210 6416865 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 17.00).

Related posts

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων την Πέμπτη λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

banks

People & Culture Manager στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη η Δήμητρα Μπένου

banks

ΕΣΑ-Covid-19: Μέτρα για να κρατηθούν ζωντανές οι επιχειρήσεις

banks

Ελληνικό: Ολοκληρώθηκε το πρώτο κτίριο της μεγάλης επένδυσης

banks

Dimand: Τα πιθανά exits, η ολοκλήρωση του Skyline και τα νέα projects

banks

Κώστας Μαρκάζος: Ομόλογο 100 εκατ. ευρώ για νέες επενδύσεις εκδίδει η Premia

banks