19.6 C
Athens
May 11, 2024
Image default
BUSINESS

Νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σύρο

Το τρίτο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σύρο, στη διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα & Ηρώων Πολυτεχνείου, δίπλα στο λιμάνι της Ερμούπολης, αποτελεί τη νέα προσθήκη για την εταιρεία, η οποία επενδύει διαρκώς στη διεύρυνση του δικτύου της με νέα σημεία πώλησης. Στόχος της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό, διατηρητέο κτίριο της Ερμούπολης, μεγάλης ιστορικής σημασίας, των αδελφών Βελισσαρόπουλου. Στο κτίριο αυτό κατασκευάστηκε το πρώτο, παγκοσμίως, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 1973, από τον Έλληνα εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή, όταν η κλιματική αλλαγή ήταν ακόμα όρος άγνωστος.

Το κατάστημα διαθέτει άνετο πάρκινγκ 30 θέσεων, 3 ταμεία και 2 self check out ταμεία για εύκολες και γρήγορες αγορές. Εν όψει των εγκαινίων στις 3 Αυγούστου, αποκλειστικά, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να επωφεληθούν από το 10% όφελος σε όλες τις αγορές τους από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου, ενώ αποκλειστικές δυνατές προσφορές θα ισχύουν έως και τις 16 Αυγούστου.

Related posts

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Σε λειτουργία η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

banks

Vodafone TV: Δίνει πρόσβαση στην πλατφόρμα της Viaplay

banks

Τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στήριξε η Stoiximan

banks

Κοριτσάκι γεννήθηκε με γονιμοποίηση ωαρίων που καταψύχθηκαν πριν 10 χρόνια

banks

Ομολογίες με ρήτρα αειφορίας ύψους 350 εκατ. προσφέρει η ΔΕΗ

banks

Deal ΣΙΔΜΑ – Μπήτρου και τραπεζών με νέους όρους

banks