21.2 C
Athens
May 9, 2024
Image default
POLITICS

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει με τρόπο τον Πολάκη για τη γελοιογραφία Μακρή

Δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ οι αντιδράσεις για το σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή» αναφέρει η Κουμουνδούρου «ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου».

Είχε προηγηθεί η σκληρή απάντηση του Παύλου Πολάκη στον γελοιογράφο Ηλία Μακρή, μετά το σκίτσο που αφορούσε τον βουλευτή.

«Πάει πολύ να κουνά το δάχτυλο η κυβέρνηση»

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάχτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Το επίμαχο σκίτσο του Ηλία Μακρή

Η ανάρτηση Παύλου Πολάκη

Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, απάντησε σε έντονο ύφος στον σκιτσογράφο της «Καθημερινής», αναφέροντας πως «εκτός από σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας»» και «τράβα στο Μακελειό λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση!».

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σήμερα το μεσημέρι, σχολιάζοντας την ανάρτηση Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και των προγραφών», ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του σημειώνει ότι «η ανοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταφράζεται, τελικά, σε πλήρη συνενοχή».

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ με διασπαστικές τάσεις μια ανάσα πριν το συνέδριο

banks1

Τριαντόπουλος – Πόσοι πυρόπληκτοι έχουν πάρει χρήματα από τις αποζημιώσεις

banks

Πυρκαγιές: «Είχαμε 1.470 πυρκαγιές τον Ιούλιο εκ των οποίων 10 μεγάλες» είπε ο Κικίλιας

banks

ΚΚΕ για ανακοινώσεις Γεωργιάδη: Η κυβέρνηση να αφήσει τον εφησυχασμό και να ενισχύσει τώρα το ΕΣΥ

banks

Μητσοτάκης – Στηρίζει την υποψηφιότητα Βέμπερ για την προεδρία του ΕΛΚ

banks

Γερμανία: Η Άγκυρα ακύρωσε επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στο Βερολίνο – «Εμπρηστή» τον χαρακτηρίζει το Stern

banks1