17.5 C
Athens
May 13, 2024
Image default
POLITICS

Πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος Λοβέρδου ο πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών

Πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, «Δημοκράτες», ανέλαβε ο 33χρονος πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών Βασίλης Σίμος.

Η σχετική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο των «Δημοκρατών» Ανδρέα Λοβέρδο μέσα από βιντεοσκοπημένη παρουσίαση.

«Οι Δημοκράτες ήρθαν για να μείνουν»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος καλωσόρισε στους Δημοκράτες τον Βασίλη Σίμο υπογραμμίζοντας ότι «ο Βασίλης Σίμος γνωρίζει τα ζητήματα της αγοράς, της ακρίβειας και του κόστους ζωής όσο ελάχιστοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμπορευτούμε με έναν νέο και τόσο άξιο άνθρωπο και είμαι βέβαιος ότι ο κ. Σίμος θα εκπροσωπήσει το κόμμα μας με τον πιο άμεσο και ειλικρινή τρόπο».

Δείτε την παρουσίαση:

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σίμος ευχαρίστησε τον Ανδρέα Λοβέρδο για την επιλογή της θέσης του πολιτικού εκπροσώπου δηλώνοντας πως «χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Λοβέρδος επιλέγει νέα πρόσωπα μέσα από τα καθημερινά επαγγέλματα και όχι άτομα του κομματικού σωλήνα. Η χώρα έχει ανάγκη από μια δυνατή εκπροσώπηση με σωστές θέσεις που να παρουσιάζουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Θέλουμε να είμαστε οι εκφραστές του χώρου του κέντρου μιας και η αντιπολίτευση μοιάζει νωχελική ενώ το γαϊτανάκι των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων έχει αφήσει στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα όπως η ακρίβεια. Εγώ μαχόμενος καθημερινά εδώ και 16 χρόνια κατάφερα τα τελευταία δύο χρόνια να βάλω ένα λιθαράκι στο να εξασφαλίσω τις καλές τιμές αλλά και να θωρακίσω τις τιμές στην επικράτεια ώστε να αποφύγουν οι καταναλωτές την αισχροκέρδεια. Σκύβουμε χαμηλά το κεφάλι και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να γίνουμε ένα με τον κόσμο και να μπορέσουμε να είμαστε μαζί με το Renew Europe στην Ευρώπη. Καλή επιτυχία σε όλους. Οι Δημοκράτες ήρθαν για να μείνουν».

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος Τύπου των «Δημοκρατών» η 34χρονη ποινικολόγος Τατιάνα Δουβαρά.

Related posts

Αποχώρησε και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δε μπορώ να συνεχίσω σε ένα μεταλλαγμένο κόμμα»

banks1

Ο Μητσοτάκης ανοίγει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα, η Ευρώπη την ακροδεξιά, η Αριστερά ψάχνει ατζέντη

banks

Ανακαινίζεται το κτίριο Φλοίσβου

banks1

Πήρε ΦΕΚ ο νέος νόμος για το ασφαλιστικό και τον ατομικό κουμπαρά

banks

ΝΑΤΟ: Δεσμεύσεις και υποσχέσεις για να πει το «ναι» ο Ερντογάν, που ακόμη κρατά το «κλειδί»

banks

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεοφάνης Δημοσχάκης

banks1