18.7 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Πρώτη ομιλική συμμετοχή του Υπερταμείου στην 87η ΔΕΘ

Για πρώτη φορά το Υπερταμείο συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα ομιλικό περίπτερο, υπό τον τίτλο «Αξία για όλους», αναδεικνύοντας τον ενεργό ρόλο του ως το Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο και τη συμβολή των θυγατρικών και συμμετοχών του στη χώρα. Το Υπερταμείο θα φιλοξενείται από τις 9 ως τις 17 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 13 (Growth Pavilion), συνολικού εμβαδού 500 τ.μ., δίπλα από το περίπτερο της φετινής τιμώμενης χώρας που είναι η Βουλγαρία.

Με την φετινή διευρυμένη παρουσία του στην 87η ΔΕΘ ως «Όμιλος Δημοσίων Εταιρειών», το Υπερταμείο θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το συνεκτικό και αναπτυξιακό του έργο, προβάλλοντας την αναπτυξιακή στρατηγική των θυγατρικών του εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο θα παρουσιάζονται τα εταιρικά επιτεύγματα των θυγατρικών του Υπερταμείου, οι βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης, τα έργα μεταρρύθμισης, καθώς και τα αποτελέσματα της στρατηγικής ESG και διαχείρισης ρίσκου.

Εντός του περιπτέρου, στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο ενός αμφιθεάτρου, και προκειμένου δοθεί η ευκαιρία δημοσίου διαλόγου για σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, θα πραγματοποιηθεί σειρά δημοσίων συζητήσεων. Οι θεματικές θα εστιάζουν στο νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις μεταρρυθμίσεις. Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή υπουργών, φορέων και εκπροσώπων της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και της πόλης της Θεσσαλονίκης, καθώς και των διοικήσεων του Υπερταμείου και των θυγατρικών του.

Το περίπτερο θα περιλαμβάνει επίσης μια βιωματική – διαδραστική εμπειρία διάπλου του Ισθμού της Κορίνθου χάρη στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία σε έναν ειδικά σχεδιασμένο εξομοιωτή να βρεθούν στην εικονική γέφυρα ενός σκάφους.

Related posts

Ο Έλον Μασκ θέλει να απολύσει τους μισούς υπαλλήλους του Twitter

banks

Lamda Development: Συστάθηκε Επιτροπή Βιώσιμης Ανάπτυξης

banks

Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ: Εκτακτη ΓΣ στις 14/4 για αλλαγή χρήσης κεφαλαίων από την ΑΜΚ

banks

Ενέργεια: Ποιοι «μεγάλοι» ενδιαφέρονται για συμβόλαια PPAs

banks

Με νέο διοικητικό συμβούλιο το gi-Cluster, πρόεδρος ο Βαγγέλης Τσάρας

banks

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα από την Uber

banks