18.7 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Π. Μαρινάκης για «πακιστανούς εργάτες»: Ο Κασσελάκης ανεβάζει βίντεο με ζήτημα που έχει διαψευστεί

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη για τη φερόμενη συμφωνία με το Πακιστάν για τον ερχομό 500.000 εργατών στην Ελλάδα, έδωσε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης απαριθμεί τέσσερα γεγονότα που σημειώθηκαν από χθες Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έως και σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και τονίζει ότι στο ίδιο διάστημα «ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε να ανεβάσει δύο πανομοιότυπα βίντεο για ένα ζήτημα το οποίο έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα».

«Λέτε ο υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν να φαντάστηκε ο ίδιος τον αριθμό 500.000;»

«Τα συμπεράσματα δικά σας», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη:

«Από χθες μέχρι σήμερα:

– Ανακοινώθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο μια εμβληματική μεταρρύθμιση για την ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων αναγνωρισμένων ΑΕΙ από χώρες του εξωτερικού στην Ελλάδα.

– Ο Economist χαρακτήρισε τη χώρα μας ως «χώρα της χρονιάς».

– Οι ελληνικές θέσεις δικαιώθηκαν στον Ecofin με τις αμυντικές δαπάνες να εξαιρούνται από τον υπολογισμό του υπερβολικού ελλείμματος.

– Στη διαπραγμάτευση για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου αποτυπώνονται πολλές επιδιώξεις της Ελλάδας, όπως ο ευρωπαϊκός μηχανισμός αλληλεγγύης.

Στο ίδιο διάστημα ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε να ανεβάσει δύο πανομοιότυπα βίντεο για ένα ζήτημα το οποίο έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα.

Τα συμπεράσματα δικά σας».

«Ατζέντα Ισλαμαμπάντ» – Ο Κασσελάκης επιμένει στο ζήτημα των Πακιστανών εργατών

Δύο δημόσιες τοποθετήσεις έχει πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για την υπόθεση της φερόμενης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και Πακιστάν για τον ερχομό 500.000 εργατών στη χώρα ώστε να δουλέψουν στον τομέα των κατασκευών.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτά ξανά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εάν συζήτησε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης για τους 500.000 εργάτες με τον Πακιστανό υπουργό, και εάν είχε την εξουσιοδότηση από τον ίδιο να το κάνει.

Παράλληλα αναφέρει ότι η κυβέρνηση είπε «ψέματα στους ελεύθερους επαγγελματίες, ψέματα για τις υποκλίσεις στον Ερντογάν» και «τώρα, ψέματα και για την Ατζέντα Ισλαμαμπάντ».

Δείτε βίντεο:

Related posts

Φρένο στην εκτός σχεδίου δόμηση της Μυκόνου – Στη Βουλή η τροπολογία

banks

«Σεισμός» στη Ν.Δ. για τα ομόφυλα ζευγάρια

banks1

Κυριάκος Μητσοτάκης για Άνγκελα Μέρκελ – Αποτέλεσε πάντα μια φωνή σταθερότητας, ωριμότητας, ψυχραιμίας

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee

banks

Στην Ελλάδα την Τρίτη ο πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Πενταρόφσκι

banks

Μητσοτάκης: Καλεί τους τριαντάρηδες να εμβολιαστούν

banks