18.7 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Σκληρή επίθεση σε Κασσελάκη – Παππά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Παππά κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media. «Ο Νίκος Παππάς σήμερα στη Βουλή, για τα αυτονόητα ενός κράτους δικαίου που έγιναν στις μέρες μας ζητούμενα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, νωρίτερα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, καλώντας την να παραιτηθεί.

Ο @nikospappas16 σήμερα στη Βουλή, για τα αυτονόητα ενός κράτους δικαίου που έγιναν στις μέρες μας ζητούμενα. pic.twitter.com/HJSt6BM6wP

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) March 26, 2024

Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο Παύλος Μαρινάκης δεν άφησε την ανάρτηση να πέσει κάτω και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εμμέσως στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου» τονίζει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και προσθέτει «μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί “ατυχούς διαχείρισης”, θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του», έγραψε.

Αυτά την ίδια ώρα που στο ελληνικό Κοινοβούλιο, κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια σφοδρή κοινοβουλευτική αντιπαράθεση στη σκιά των τελευταίως εξελίξεων στην υπόθεση των Τεμπών.

Related posts

Το ΚΚΕ ζωντανεύει την Ιστορία ψηφιακά

banks1

Κυριάκος Μητσοτάκης: To αστείο στον γιο του που καθυστερούσε στο παραβάν – «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς»

banks

Επιστολική ψήφος: Αρχές του 2024 θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο – Οι δικλείδες ασφαλείας

banks

ΝΑΤΟ: Στην τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ ο Δένδιας

banks

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο για Κασσελάκη η στάση Παππά

banks

Τουρκία – Προκλήσεις δίχως τέλος από την Άγκυρα – Νέα Navtex στην περιοχή κίνησης του Nautical Geo

banks