18.8 C
Athens
May 7, 2024
Image default
POLITICS

Σταθμός για την πολιτική πορεία του Λοβέρδου οι ευρωεκλογές – Ο πήχης στο 3%

Τίτλους τέλους στην πολιτική του πορεία ενδέχεται να βάλει ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις ευρωεκλογές. Ο πρόεδρος του νέου κόμματος «Δημοκράτες» δηλώνει ότι «αν δεν κερδηθεί το 3% στις επερχόμενες ευρωεκλογές» θα είναι η τελική πράξη της πολιτικής του πορείας.

«Νομίζω ότι είναι λογικό», επισημαίνει (ΕΡΤNews) κάνοντας γνωστό πως το ψηφοδέλτιο διαμορφώνεται τώρα. «Τα μισά του μέλη έχουμε κατασταλάξει ποια μπορεί να είναι, με βάση τις προτάσεις. Από την ώρα που δημοσιεύσαμε την περασμένη Δευτέρα το βίντεο από τον Έβρο και το σάιτ μας ήταν δεκάδες αυτοί που είπαν ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι. Και πριν όμως, όταν ετοιμαζόμασταν είχαμε πει στον λαό αν θέλεις να κατέβεις θα κατέβεις» ανέφερε.

«Δεν θα αφήσουμε τον πατριωτισμό και την πατρίδα μας χάρισμα στους φασίστες»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετήθηκε για το όνομα του νέου κόμματος λέγοντας πως «αφήνει σαφές μήνυμα ότι έχουμε ένα μέτωπο απέναντι στα άκρα. Και πέρα από αυτά έχει μέσα του τη δύναμη του συνθήματος ότι δεν θα αφήσουμε τον πατριωτισμό και την πατρίδα μας χάρισμα στους φασίστες, σε κάθε λογής τραμπούκο, ρατσιστή και μισαλλόδοξο (…).

Κοιτάζει στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ

Σε προγενέστερη συνέντευξή του (ΣΚΑΪ), απαντώντας σχετικά με τη δεξαμενή των ψηφοφόρων από την οποία προτίθεται να αντλήσει ψηφοφόρους, ο κ. Λοβέρδος είπε «και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ, το λέω ευθέως. Δεν θα κινηθούμε μόνο ανάμεσα ως χώρος του κέντρου, εγώ δεν είμαι κεντροδεξιός ούτε κεντροαριστερός, είμαι κεντρώος.

Ζητάμε από τον ψηφοφόρο της ΝΔ που είναι δυσαρεστημένος κυρίως από την ακρίβεια και την υγεία να μας δώσει μία ψήφο αξιοπρέπειας διαμαρτυρίας στις ευρωεκλογές, θα είμαι και προσωπικά υποψήφιος.

Από το ΠΑΣΟΚ από εκείνους που πιστεύουν στον Ανδρέα Λοβέρδο και δεν είναι ευχαριστημένοι για τη βουτιά στην Αριστερά».

Related posts

Στερεύει η υπομονή των αγροτών – Ζητούν άμεσες λύσεις στη νέα συνάντηση με τον Μητσοτάκη

banks1

Γλαβίνας: Εθισμένοι στο ψέμα και την κοπτοραπτική, λασπολογούν αυτή τη φορά εναντίον του Χάρη Δούκα

banks

Δημιουργεί καταφύγιο ζώων ο Δήμος Αλμυρού

banks1

Στους Παξούς ο Κασσελάκης τη Δευτέρα του Πάσχα, στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης

banks

Υπεγράφη το οριστικό συμβόλαιο για την ανέγερση και αγορά του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

banks1

Δεν κατέθεσε ο Αγοραστός στην Εξεταστική για τα Τέμπη – «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρείχε υποστηρικτική βοήθεια»

banks