17.2 C
Athens
May 12, 2024
Image default
POLITICS

Στα μπλε ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι, για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας

Ο Δήμος Χανίων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας στις 12 Οκτωβρίου, φωταγωγούν μπλε τον Φάρο στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων και συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης.

Έτσι, αύριο, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ο Φάρος φωτίζεται μπλε, το χρώμα της αρθρίτιδας, ενώ θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα στο Γιαλί Τζαμί, για τη διανομή ενημερωτικών εντύπων από εθελοντές του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης και την ομοσπονδία «Ρευμαζην», σε διερχόμενους πολίτες.

Στόχος της δράσης είναι να ενταθούν οι προσπάθειες για την ενημέρωση του κοινού για τα μυοσκελετικά και τα ρευματικά νοσήματα, να αναδειχθεί η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας, αλλά και ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για τα προβλήματα των ατόμων που ζουν με τα νοσήματα αυτά.

Μεγάλη γιορτή της 3ης ηλικίας στα Χανιά

Στο μεταξύ με μεγάλη επιτυχία και πλήθος ωφελουμένων των Κ.Α.Π.Η. του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας  του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε τη μια μεγάλη γιορτή για την Τρίτη Ηλικία στα Χανιά.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, διοργανώθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ένας τρόπος για να εκφραστεί ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλα τα δραστήρια μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου, θυμίζοντας τη σπουδαιότητά τους για όλους εμάς αλλά και για τον τόπο.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Βαλυράκης, από την πλευρά του τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας δεν είναι απόμαχοι της ζωής αλλά ζωντανό παράδειγμα αγωνιστών της ζωής, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι, που ανήκουν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Related posts

Γιάννης Οικονόμου: «Με σχέδιο επιστρέφουμε τον Ελαιώνα στους πολίτες»

banks

Ακαδημία των Σκοπίων – Αν χάσουμε το «μακεδονικό» κράτος, τι να την κάνουμε την ΕΕ

banks

Πίνουν «τσικουδιές» στην Κουμουνδούρου μετά την περιοδεία Κασσελάκη

banks1

Αναστασιάδης για φωτιές – Η σκέψη μας στην Ελλάδα και τους Έλληνες

banks

Ερντογάν για Ντράγκι : Οι πολιτικοί της Δύσης μας επιτίθενται για να κρύψουν την ανικανότητά τους

banks

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: «Ο παλαιστινιακός λαός ζει μία μαύρη μέρα»

banks1