22.1 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Στη Θήβα ο Κασσελάκης – «Τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα» – Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους

Στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάζεται στις 16:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα υπηρετήσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει, κατ’ αρχήν, σε μαγαζί με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί στο στρατόπεδο.

Επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Θήβα, όπου μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης

Στην κεντρική πλατεία της Θήβας, τον υποδέχθηκαν θερμά κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι, που προσέφεραν δώρα στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στην Θήβα βρίσκεται και ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να συνοδεύσει τον γιο του στο στρατόπεδο για την σύντομη θητεία του.

Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε για να υποδεχθεί τον κ. Κασσελάκη βρέθηκε και ένα μικρό κορίτσι έξι ετών, που έκλαιγε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη μικρή να συναντηθούν ξανά στο πρώτο του επισκεπτήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία της Θήβας

«Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου»

«Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ, στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου».

«Εγείρει πολλά ερωτήματα η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών, για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για το πώς λειτουργεί η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αξιοποίησε τον χρόνο που είχε πριν παρουσιαστεί, για να μιλήσει σχετικά με τον νομό Βοιωτίας, έναν νομό «τον οποίο έχει αμελήσει η πολιτεία, ιδίως τον αγροτικό της τομέα, αλλά και τα νοσοκομεία της», όπως είπε.

Στη συνέχεια, υπενθύμισε την πρόταση του κόμματος για κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα και για τη μη ρευστοποίηση της αγροτικής γης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής Γεωπονικής Σχολής.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε επίσης ότι «φτωχοποιείται ο Έλληνας γιατί αποδομείται το Δημόσιο. Το 40%, για παράδειγμα, των δαπανών για την υγεία πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα για να έχουμε απογευματινά χειρουργεία με τιμοκατάλογο, αντί να επενδύσουμε στη δημόσια υγεία».

Υπογράμμισε, όμως, πως υπάρχει εναλλακτική λύση: «Χτίζουμε κάθε ημέρα σοβαρές προτάσεις, αρχίζοντας από τη φορολογία που πρέπει να είναι απλή, δίκαιη, σταθερή κι αποδοτική με προοδευτική κλίμακα. Να μειώσουμε τους φόρους και για μεγαλύτερα εισοδήματα από 60.000 ευρώ, γιατί θέλουμε ανοιχτές αγορές κι ευημερία σε όλη την κοινωνία για να πατάξουμε τα καρτέλ που ελέγχουν τη χώρα μας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Θήβα παρηγορεί ένα κοριτσάκι που κλαίει

Τέλος, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές κάλεσε τους πολίτες «να τους παροτρύνετε όλους να ψηφίσουν, γιατί η Ελλάδα αξίζει καλύτερα», εκφράζοντας την πεποίθησή του πως «θα πάμε καλά».

Related posts

Στα «χνάρια» Μητσοτάκη ο Π. Μαρινάκης – Αλαζονεία απέναντι σε αγρότες και φοιτητές

banks1

Τατάρ: Πάμε ήσυχοι στη Γενεύη γιατί έχουμε την Τουρκία πίσω μας

banks

Ο Δήμος Δελφών υπέβαλε πρόταση να χαρακτηριστεί Πρότυπος Τουριστικός Προορισμός

banks

ΚΚΕ: Κανένας δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις διαπιστώσεις για τους «Σπαρτιάτες»

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρυφερές ευχές στον γιο του, Κωνσταντίνο για τα γενέθλιά του

banks1

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

banks1