23.6 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Στις 19 Απριλίου το 1ο Συνέδριο «Εισηγμένες Εταιρίες»

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει το 1ο Συνέδριο ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, διά ζώσης στο Wyndham Grand Athens.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών (ΕΝΕΙΣΕΤ) και του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΑΤΗΕΧ GROUP).

Το Συνέδριο «ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ» στοχεύει να αποτελέσει το forum συζήτησης και ανάδειξης των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν τις εισηγμένες εταιρίες. Μέσα από την ανταλλαγή των απόψεων, τη διατύπωση των προβληματισμών και τη σύνθεση προτάσεων από τους έγκριτους συμμετέχοντες, το Συνέδριο φιλοδοξεί να συμβάλει αφενός στην ανάλυση των προβληματικών  ζητημάτων και αφετέρου στην κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων που σκοπό θα έχουν την εφαρμογή αποτελεσματικότερων πολιτικών, τον εκσυγχρονισμό του ρυθμιστικού πλαισίου και εν τέλει την ενίσχυση της ελκυστικότητας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς. Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη εισηγμένων επιχειρήσεων και οργανισμών, νομικούς συμβούλους, υπευθύνους Συμμόρφωσης, οικονομικούς συμβούλους, ιδιώτες επενδυτές, στελέχη της χρηματιστηριακής αγοράς και αρμόδιους Φορείς και Αρχές. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Related posts

Συνεργασία CDI Pfizer-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την παραπληροφόρηση στην Υγεία

banks

Ρεκόρ στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας για την Enel Green Power το 2022

banks

Σειρά διακρίσεων απέσπασε η Kafea Terra

banks

Zeus International: Νέος γύρος επενδύσεων στα ξενοδοχεία

banks

Προληπτικά μέτρα προστασίας του ΔΕΣΦΑ από τον COVID-19

banks

ΕΛΣΤΑΤ: Πώς εξελίχθηκε ο τζίρος του λιανεμπορίου το γ’ τρίμηνο

banks