19.3 C
Athens
May 2, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης οδήγησε σε θεσμικό κατήφορο τη χώρα μέσω του ανιψιού του

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» έδειξε η συζήτηση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου που εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την ελευθερία των ΜΜΕ, τη διαφθορά και τις ατομικές ελευθερίες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι «η διακομματική (το ΕΛΚ με επιφύλαξη) καταδίκη των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και η ηχηρή παρέμβαση του Επιτρόπου Δικαιοσύνης για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία».

«Περιμένουμε όμως από την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»

Ακολούθως προσθέτει ότι «στην Ολομέλεια του Φεβρουαρίου θα έρθει το πόρισμα – κόλαφος που θα αφαιρέσει από τον πρωθυπουργό και το τελευταίο φύλλο συκής».

Ο Μητσοτάκης οδήγησε τη χώρα μέσω του ανιψιού και του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας σε θεσμικό κατήφορο, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνέχεια τονίζει ότι «δεν περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί σε τι θεσμικό κατήφορο οδήγησε τη χώρα μέσω του ανιψιού και του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που τον στηρίζει».

Καταληκτικά αναφέρει ότι «περιμένουμε όμως από την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της, να μην υποκύψει στις πιέσεις και τις ωμές παρεμβάσεις της κυβέρνησης και να σώσει την τιμή της χώρας απέναντι σε ένα σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που καθιστά την Ελλάδα ευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγή. Υπάρχει και τώρα χρόνος!».

Related posts

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Το απόγευμα η σύσκεψη στο Μαξίμου

banks

Η συνομιλία Μητσοτάκη με πιτσιρικά στη Θεσσαλονίκη – «Άστα, χθες, την πατήσαμε»

banks1

Υπουργικό συμβούλιο υπό τον Μητσοτάκη την Τρίτη – Η ατζέντα της συνεδρίασης

banks

Οι πέντε ώρες του Ερντογάν στην Αθήνα – Η διαδρομή και το πρόγραμμά του

banks

Τέμπη: Ευθύνες παντού εκτός από τον εαυτό του, «βλέπει» ο Καραμανλής – «Πυρ ομαδόν» από τα κόμματα

banks1

Τραγωδία στο Μάτι – Δούρου για αθώωση: Επιχείρησαν την πολιτική, ηθική και φυσική μου εξόντωση

banks1