16.2 C
Athens
April 28, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε σε εκλογή νέας ηγεσίας, λέει ο Καλαματιανός

«Προχωράμε σε ένα συνέδριο και το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε και σε εκλογή νέας ηγεσίας, νέας προέδρου ή νέου προέδρου», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Διονύσης Καλαματιανός, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

«Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, προχωράμε με ενότητα και συλλογικότητα στη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό έχουμε χρέος να κάνουμε για τον κόσμο της παράταξης. Η κοινωνία υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης και έχουμε χρέος ως αξιωματική αντιπολίτευση να δώσουμε λύσεις και διέξοδο», πρόσθεσε.

Για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο Διονύσης Καλαματιανός τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας διαπίστωσε με το κείμενό του ότι δεν πάει καλά το πράγμα, ότι δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η κοινωνική και δημοσκοπική πτώση. Με το κείμενό του μας κάλεσε να προσδιορίσουμε πως λειτουργούμε, να προσδιορίσουμε τι θα κάνουμε γιατί είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, με κυβερνητική προοπτική. Και το έχουμε χάσει αυτό γιατί προφανώς δεν εκφράζουμε τον κόσμο».

Related posts

Στη Βουλή η τροπολογία για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ σε πέντε νησιά του Αιγαίου

banks

Δημοσκόπηση: «Κλειδώνει» στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ – Τι λένε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

banks

Τουρκία: Οργή στην Άγκυρα για το χαστούκι από το Συμβούλιο Ασφαλείας

banks

Μητσοτάκης: Σχεδόν αδύνατες πλέον οι υποκλοπές με παράνομο λογισμικό

banks

Μητσοτάκης στο TikTok για το επίδομα μητρότητας: Κρατική στήριξη για εννιά μήνες σε όλες τις μανάδες

banks

ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς δεν χρωστάμε ένα δισ. ευρώ

banks