15.2 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Σωκράτης Φάμελλος: Η κοινωνία πέτυχε τις παραιτήσεις δύο κορυφαίων υπουργών

Μεγαλώνει την πίεση προς την κυβέρνηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, να πιέζει με κάθε θεμιτό τρόπο στοχεύοντας κατευθείαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, την τελευταία ημέρα συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάλεσε στην αρχή τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις γιατί παραιτήθηκαν δύο κορυφαίοι υπουργοί. «Γιατί παραιτήθηκαν; Δεν τα κατάφεραν, στράβωσε κάτι, ή δεν γνωρίζατε για τη συνάντηση;» ρώτησε απαιτώντας απαντήσεις.

«Η κυβέρνηση άρχισε να φυλλορροεί»

Ο Σωκράτης Φάμελλος εκτίμησε πως η κυβέρνηση άρχισε να φυλλορροεί πριν ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο και εκτίμησε πως οι παραιτήσεις των δύο κορυφαίων υπουργών είναι αποτέλεσμα τις πιέσεις που ασκεί η κοινωνία με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδη και την αναφορά του σε «μπαζώματα» καλώντας να το θέσει «μπροστά στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών» αλλά και κατά του τέως υπουργού Μεταφορών. Κ. Αχ. Καραμανλή που «ήρθε εδώ κατώτερος των περιστάσεων χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη»

Related posts

Ελλάδα – Τουρκία: Τραγωδίες και κάλπες επέβαλαν μορατόριουμ

banks

Βουλή: Πυρ ομαδόν για την απουσία Μητσοτάκη από τη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής για τα Τέμπη

banks1

Τουρκία – Κοινή στρατιωτική άσκηση με το Πακιστάν στην Ανατολική Μεσόγειο

banks

Λιακούλη: Έχουμε την εικονική πραγματικότητα της ΝΔ ότι όλα είναι καλά και την οδυνηρή πραγματοκότητα του λαού

banks1

«Διορθωτικές» καρατομήσεις Οικονόμου-Κατσαφάδου για τα συνεχή φιάσκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

banks1

Κεραμέως – Το μήνυμά της για το άνοιγμα των σχολείων

banks