23.6 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Χρυσό βραβείο για την Παγκρήτια στα Digital Finance Awards 2024

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Process & Technology – Best Operations / Business Process / Agile Development Project” απέσπασε η Παγκρήτια Τράπεζα στα φετινά Digital Awards.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Παγκρήτια αναδείχθηκε νικητής της κατηγορίας για το έργο της αναβάθμισης της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και την επιτυχημένη υποδοχή του πελατολογίου της HSBC Ελλάδος από την πρώτη μέρα της εξαγοράς. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια των φετινών Digital Awards από την Boussias Events.

Στο πλαίσιο του έργου, η Ηλεκτρονική Τραπεζική αναβαθμίστηκε προκειμένου να εξυπηρετεί μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, βελτιώθηκε το User Experience με την καινοτομία “one-payment-hub”, ενώ ενσωματώθηκαν και νέες λειτουργικότητες. Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας πρώτα δοκιμάστηκε από τους υφιστάμενους χρήστες της Τράπεζας, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και σταθερότητα του νέου συστήματος, πριν αυτό υποδεχθεί μαζικά τους πελάτες της πρώην HSBC.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βουράκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, εντατικής προετοιμασίας και ακριβούς σχεδιασμού. Η Παγκρήτια απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της».

Related posts

Χρ. Σταϊκούρας: Ρυθμίσαμε την αγορά τυχερών παιγνίων

banks

Energean: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου στο Ισραήλ

banks

Την προετοιμασία αθλητών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στηρίζει η Aegean

banks

Ομιλος Βενέτη: Επενδύσεις 80 εκατ. ευρώ στην 4ετία

banks

Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων

banks

Mytilineos: Επενδύει στρατηγικά στο μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης

banks