22.9 C
Athens
May 12, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε σε εκλογή νέας ηγεσίας, λέει ο Καλαματιανός

«Προχωράμε σε ένα συνέδριο και το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε και σε εκλογή νέας ηγεσίας, νέας προέδρου ή νέου προέδρου», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Διονύσης Καλαματιανός, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

«Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, προχωράμε με ενότητα και συλλογικότητα στη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό έχουμε χρέος να κάνουμε για τον κόσμο της παράταξης. Η κοινωνία υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης και έχουμε χρέος ως αξιωματική αντιπολίτευση να δώσουμε λύσεις και διέξοδο», πρόσθεσε.

Για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο Διονύσης Καλαματιανός τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας διαπίστωσε με το κείμενό του ότι δεν πάει καλά το πράγμα, ότι δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η κοινωνική και δημοσκοπική πτώση. Με το κείμενό του μας κάλεσε να προσδιορίσουμε πως λειτουργούμε, να προσδιορίσουμε τι θα κάνουμε γιατί είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, με κυβερνητική προοπτική. Και το έχουμε χάσει αυτό γιατί προφανώς δεν εκφράζουμε τον κόσμο».

Related posts

Ευχαρίστησε την ΕΜΑΚ ο Μητσοτάκης – «Βαθιά υπόχρεοι για την αποστολή σας»

banks1

Νάσος Ηλιόπουλος: Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε

banks1

1.5 δισ. Ευρώ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το νέο ΕΣΠΑ

banks1

Ψήφος αποδήμων: Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο – Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις

banks1

Κασσελάκης: «Μη με παρεξηγήσεις, είσαι Αριστερός;» τον ρώτησε γυναίκα στο «Γεννηματάς»

banks

Την ειρήνη υμνεί διεθνές συμπόσιο γλυπτικής στο Ηράκλειο

banks1