18.3 C
Athens
May 10, 2024
Image default
POLITICS

Αυγέρη: Ο αγροτικός κόσμος βιώνει κυβερνητική εγκατάλειψη – Κόβουν το ρεύμα σε πλημμυροπαθείς

Βολές στην κυβέρνηση για την ακρίβεια, τη διακοπή ρεύματος σε πλημμυροπαθείς και τη φορολογία εξαπολύει μέσω on camera δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας», σημειώνει η Δώρα Αυγέρη και προσθέτει ότι «οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα ασφαλιστικά και φορολογικά χαράτσια».

«Όλα αυτά με την υπογραφή της κυβέρνησης»

Προσθέτει ότι «ο αγροτικός κόσμος βιώνει την κυβερνητική εγκατάλειψη και αναλγησία» και υπογραμμίζει ότι «τα νοικοκυριά δεν βγάζουν το μήνα λόγω ακρίβειας και πολλοί συμπολίτες μας καταφεύγουν σε γειτονικές χώρες για να αγοράσουν πιο φθηνά ακόμη και ελληνικά προϊόντα».

Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται «με την υπογραφή της κυβέρνησης, που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι να ψεύδεται».

Δείτε τη δήλωση:

«Χιλιάδες Έλληνες πάνε Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά»

«Το αφήγημα της κυβέρνησης περί «εισαγόμενης ακρίβειας» καταρρέει. Τα ψέματά της είναι απροκάλυπτα», σημείωσε προ ημερών η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Υπογράμμισε ότι «χιλιάδες Έλληνες μεταβαίνουν στη Βουλγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά ακόμη και προϊόντα που εξάγονται εκεί από την Ελλάδα».

Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι «όπως και να ‘χει, η κυβέρνηση της ακρίβειας ροκανίζει διαρκώς το εισόδημα των νοικοκυριών και λέει απροκάλυπτα ψέματα στον Ελληνικό λαό».

Related posts

Στην ψηφιακή εποχή επιχειρεί να μεταβεί ο Δήμος Λευκάδας

banks1

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 εγκαινιάζονται πέντε νέες δομές ψυχικής υγείας στη Θεσσαλονίκη

banks

Πλακιωτάκης: Υπουργείο Ναυτιλίας και ΝΑΤ δημιούργησαν πλατφόρμα για δωρεάν self test των ναυτικών

banks

Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά», είπε ο Φλωρίδης

banks

Το μήνυμα του μικρού Νικόλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

banks

Τέμπη: Η Hellenic Train δεν ενημέρωσε ποτέ ότι τα τρένα της είναι «τυφλά» και διαφήμιζε ασφαλή ταξίδια

banks1