18.7 C
Athens
April 28, 2024
Image default
POLITICS

Δεν πάει στις Σπέτσες ο Αλέξης Τσίπρας για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Α’ Πειραιώς Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρώην πρωθυπουργός, δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση καθώς αυτή περιλαμβάνει οργανωτικά ζητήματα και συντονισμό της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εκ της θέσεώς του, έχει τη δύναται να μην συμμετέχει σε τέτοιες -οργανωτικού τύπου- συνεδριάσεις.

Δημόσια αντίρρηση Ακρίτα για τις Σπέτσες – «Γιατί όχι σε Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο;»

Δημόσια έκανε νωρίτερα πλέον την αντίρρησή της για τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα είχε διαμαρτυρηθεί για το ύφος του e-mail που είχε αποστείλει η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη σχετικά με τη συνεδρίαση στις Σπέτσες, που είχε σταλθεί το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου.

«Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τι έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό»

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδια για τα Δικαιώματα και την Ισότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε κάνει λόγο για απαράδεκτο προστακτικό ύφος.

«Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μέιλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι «και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συνάδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας».

Ακολούθως η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την απορία της για τον λόγο που πρέπει να γίνει η συνάντηση στις Σπέτσες. «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.

Related posts

Τέμπη: «Γιατί κ. Καραμανλή δεν κλείσατε τα τρένα;» – Πατέρας θύματος στον πρώην υπουργό

banks

«Game Changer» ο Μπελέρης, ποιοι τον εισηγούνται στον Μητσοτάκη – Οι φόβοι της επιλογής

banks1

Οι νέοι των Τρικάλων σε debate με εκπροσώπους των 6 κομμάτων

banks1

Κασσελάκης: Αντί η κυβέρνηση να κάνει χρήση βίας και εκβιασμούς, να ενισχύσει τα ΑΕΙ

banks1

Κυβέρνηση: Τα νέα πρόσωπα στα οικονομικά υπουργεία

banks1

Συνωμοσία για να χτυπήσουν «τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό» βλέπει ο Βορίδης στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

banks