22.2 C
Athens
May 2, 2024
Image default
BUSINESS

Διάκριση της Schneider Electric στα Tourism Awards 2024

Η Schneider Electric, βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2024, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο TOR, για την εκπλήρωση των στόχων στρατηγικής βιωσιμότητας του ομίλου υπό το πρίσμα των αρχών ESG. Συγκεκριμένα, έλαβε το χρυσό βραβείο «Βιώσιμο μέλλον στον Ξενοδοχειακό κλάδο», στην κατηγορία «Innovative Use of Technology», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα Tourism Awards είναι τα μεγαλύτερα βραβεία της ελληνικής αγοράς τουρισμού που διοργανώθηκαν για εντέκατη χρονιά και αναδεικνύουν την ποιότητα και την καινοτομία σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Η Schneider Electric βραβεύτηκε για τη συνεργασία της με τον Ξενοδοχειακό Όμιλο TOR, από τον οποίο επιλέχθηκε ως στρατηγικός συνεργάτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό του για την επίτευξη των στόχων  βιωσιμότητας και της απαλλαγής από τις εκπομπές άνθρακα.

Με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, η Ελληνική Ομάδα Ενεργειακού Ελέγχου της Schneider Electric πραγματοποίησε ελέγχους σε δυο ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου TOR, στο EAGLES Resort στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και το CITY Hotel στη Θεσσαλονίκη. Οι έλεγχοι περιλάμβαναν λεπτομερείς αναλύσεις των εγκαταστάσεων και συλλογή δεδομένων, καθώς και προτάσεις βελτίωσης με χρήση ψηφιακών εργαλείων όπως η λύση EcoStruxure.

Η λύση EcoStruxure για ξενοδοχεία από τη Schneider Electric, έχει απλουστεύσει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού πολλών εγκαταστάσεων, επιτρέποντας την βελτιστοποίηση του κόστους και του χρόνου που απαιτείται για τη διαχείριση των ξενοδοχειακών μονάδων. Με το εξειδικευμένο λογισμικό EcoStruxure Power Monitoring Expert, οι ξενοδοχειακές μονάδες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν και να εποπτεύουν σε πραγματικό χρόνο την ενεργειακή απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας των εγκαταστάσεων.

Η εξειδίκευση της Schneider Electric στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας και των ψηφιακών λύσεων επιτρέπει την παροχή εξατομικευμένων συστάσεων στις ξενοδοχειακές μονάδες για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης. Από τη διεξαγωγή ενεργειακών ελέγχων έως την υιοθέτηση λογισμικών και διασυνδεδεμένων προϊόντων, η Schneider Electric καθιστά εφικτή μια πιο αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας των εγκαταστάσεων.

Related posts

Intralot: Στο 82,62% των ομολογιών SUNs η συμμετοχή στην συμφωνία lock-up

banks

Αλ. Μάνος (Netcompany-Intrasoft): Ελπιδοφόρο το GenAI για τις επιχειρήσεις

banks

Ρεκόρ κερδών από την υπεραιωνόβια Κύκνος

banks

Ασφαλιστικές εταιρείες: Σε ανοδική πορεία το 2019

banks

Οίκος Dior: Τζίρος 28,6 εκατ. ευρώ από δύο καταστήματα στην Ελλάδα

banks

Τι σημαίνει για την BriQ η απορρόφηση της ICI

banks