19.3 C
Athens
May 2, 2024
Image default
ECONOMY

ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη – 120 επιχειρήσεις με πάνω από 2.500 θέσεις εργασίας

Την 25η «Ημέρα Καριέρας», τη μεγαλύτερη που έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Σύμφωνα με την ΔΥΠΑ, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις ξεπερνούν τις 120, με περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Λεωφόρου Στρατού 3, Θεσσαλονίκη 54636) από τις 10:00 έως τις 18:00, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες που ψάχνουν δουλειά να διαπιστώσουν ποιες ειδικότητες έχουν αυξημένη ζήτηση και να κάνουν επιτόπου τις αρχικές επαφές για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν, μιλώντας απευθείας με στελέχη επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ με την επιλογή της προεγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους. Οι προεγγραφές γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-thessaloniki-2024

Οι ειδικότητες

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε μεγάλο εύρος κλάδων οικονομικής δραστηριότητας και οι ειδικότητες που αναζητούν είναι ενδεικτικά: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί αυτοματισμού, υπεύθυνοι ποιοτικού ελέγχου, τεχνολόγοι τροφίμων, research scientists, project managers, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί – αυτοματιστές, μηχανικοί σχεδιασμού προϊόντων, μηχανοτεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτροσυγκολλητές, υδραυλικοί, ψυκτικοί, εργοδηγοί, υπάλληλοι αποθήκης, εργάτες παραγωγής, αρτοποιοί, ζαχαροπλάστες, οδηγοί, σύμβουλοι πωλήσεων, visual merchandisers, στελέχη μάρκετινγκ (social media and web), γραφίστες, υπάλληλοι γραφείου, αισθητικοί, επαγγελματίες υγείας (ιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, πλήρωμα ασθενοφόρου), ειδικότητες σε όλο το φάσμα της κοινωνίας της πληροφορίας (ΙΤ) και του τουρισμού και πολλές άλλες.

Όλες οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας που αναζητούν είναι αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.dypa.gov.gr/25i-hmera-karieras-dypa-thessaloniki-24-fevroyarioy-2024-eidikotites-kai-epikheiriseis

Εργαστήρια συμβουλευτικής

Παράλληλα, οι πολίτες που ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, με θεματικές που αφορούν τεχνικές αναζήτησης εργασίας και βήματα για τη δημιουργία επιτυχημένης επιχείρησης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.dypa.gov.gr/25i-hmera-karieras-dypa-thessaloniki-24-fevroyarioy-2024-symvouleytiki

Related posts

DBRS: Το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

banks

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Cambridge [εικόνες]

banks

Αδ. Γεωργιάδης για εργασία σε πολλαπλούς εργοδότες: Η ελάχιστη ανάπαυση δεν μπορεί να είναι κατώτερη των 11 συνεχών ωρών

banks

Influencers: Στο στόχαστρο του υπουργείου Ανάπτυξης οι πρακτικές τους

banks

RND: Οι επενδυτές στρέφονται στις ελληνικές μετοχές

banks

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 350.000 ευρώ σε ελέγχους στη Β. Ελλάδα – Πάνω από 30.000 προϊόντα «μαϊμού»

banks