16.2 C
Athens
April 28, 2024
Image default
BUSINESS

Εμφύλιος στην Παυλίδης: Νέα επίθεση στον Χριστόφορο «εξύφανε δόλιο σχέδιο»

«Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα», απαντούν στον Χριστόφορο Παυλίδη οι Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος και Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του τελευταίου.

Αναλυτικά:

Πριν από τρεις μήνες, ο «αγαπημένος» μας αδερφός Χριστόφορος Παυλίδης, με τις δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έθεσε τον εαυτό του και την εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε.» και ήδη «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Μον. Α.Ε.», στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και δη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη.

Ήδη σήμερα, ο Χριστόφορος Παυλίδης ευρίσκεται έμπροσθεν των συνεπειών των πράξεων του. Συνέπειες τις οποίες αντιμετωπίζει με πανικό, ύβρεις και απειλές. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα.

Άλλωστε η αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως.

Μετά τιμής,
Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος, Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου

δια του πληρεξουσίου δικηγόρου
Ανδρέα Χ. Μήτσαινα

Related posts

Η καραντίνα «φουσκώνει» τους λογαριασμούς των ιδιωτών στις τράπεζες

banks

Γ.Γ. Εμπορίου: 3.950 έλεγχοι κατά του παρεμπορίου τον Μάιο – Βεβαιώθηκαν 113 παραβάσεις

banks

Mermeren: Καθαρά κέρδη 6,129 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο

banks

Διαψεύδει η ασφαλιστική ΜΙΝΕΤΤΑ ότι συζητά με το επενδυτικό κεφάλαιο CVC Capital Partners

banks

Eurobank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της BNP Paribas Bulgaria

banks

e-ΕΦΚΑ: Έρχονται οι πιστοποιημένοι δικηγόροι και λογιστές- φοροτεχνικοί- Ο νέος «τιμοκατάλογος»

banks