19.5 C
Athens
May 10, 2024
Image default
POLITICS

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην HORECA – «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το απόγευμα την ετήσια έκθεση HORECA, που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo και αφορά στους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά να επισκεφθώ τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της εστίασης και του τουρισμού, τη HORECA. Και αν κρίνω από τον αριθμό των εκθετών, αλλά κυρίως από το κλίμα το οποίο εισέπραξα, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του.

«Η καλύτερη αντανάκλαση στην πραγματική οικονομία»

«Μεγάλος δυναμισμός, πολλές ελληνικές εταιρείες οι οποίες έχουν διάθεση να επενδύσουν και να αναπτυχθούν και πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη αντανάκλαση στην πραγματική οικονομία της μεγάλης προόδου που έχει κάνει η χώρα μας συνολικά στην οικονομία τα τελευταία χρόνια», υποστήριξε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και ενημερώθηκε από τους εκθέτες για τις εξελίξεις στην αγορά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επισκέπτες της HORECA.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν, κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, και η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.

Related posts

Πρώτη κατοικία: Παράταση για τους δανειολήπτες που έχασαν τις προθεσμίες του νόμου Κατσέλη

banks

Κύριε Τσαβούσογλου απαντήστε στην τουρκάλα ιστορικό Αϊσέ Χουρ για τους «Ρωμιούς της Πόλης»

banks

Τζανακόπουλος: Η διάσπαση τροφοδοτήθηκε από τον Κασσελάκη και την ομάδα του

banks

Έρχονται προνόμια σε εμβολιασμένους; – Τι είπε η Πελώνη

banks

Τα τουρκικά Bayraktar και η σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – Τι συζήτησε ο Δένδιας στην Αρμενία

banks1

Οικονόμου – Κάθε Τετάρτη ο ΕΟΔΥ θα ανακοινώνει τα κρούσματα σε παιδιά

banks