23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης για Τζουμάκα: Δεν έχω ανάγκη την άδεια κανενός οργάνου

Για τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα, που προκάλεσε αντιδράσεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε από τη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης, διαμηνύοντας ότι «δεν έχει ανάγκη την άδεια κανενός οργάνου» και ότι «ο ελιτισμός των οργάνων πρέπει να φύγει».

Χρησιμοποιώντας μία φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Υόρκη δήλωσε μεταξύ άλλων πως «είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι και όλες ότι την πιο νωπή εντολή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ την έχει ο πρόεδρός του, ο οποίος εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα συνεχίσουμε, από την κοινωνία για την κοινωνία και σε όποιον αρέσει», ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη προς τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους.

Απαντώντας στις αντιδράσεις για τη διαγράφη του Στέφανου Τζουμάκα, τόνισε πως «δεν έχω ανάγκη να πάρω την άδεια κανενός από οποιοδήποτε όργανο από τη στιγμή που ήταν εναντίον μου για να κερδίσω την ηγεσία του κόμματος και τώρα μερικοί από αυτούς παραμένουν εναντίον μου.

Εγώ ανήκω στα μέλη του κόμματος, στη βάση του».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για τα σενάρια του ΣΥΡΙΖΑ περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, είπε πως δεν χρειάζεται να μπει σε διαδικασία συνεργασιών παρά μόνο να εκτελέσει τη στρατηγική που πιστεύει, η οποία είναι να «ανοίξει» ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, τονίζοντας ότι «ο ελιτισμός των οργάνων στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει».

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα συνεχίσουμε για την κοινωνία και με την κοινωνία και σε όποιον αρέσει» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Βασίλης Κικίλιας: «Αποστείλαμε επιστολές σε Δήμους και Περιφέρειες για τα αντιπλημμυρικά έργα»

banks1

Άλμα στις υιοθεσίες στην Ελλάδα, στον «αέρα» η νομοθεσία για τα οµόφυλα ζευγάρια

banks

Η αγορά των ελικοπτέρων Blackhawk και η σχέση της με την πρόταση μομφής

banks

Τουρκία: Ελπίζουμε στην Ουγγαρία για την ένταξή μας στην ΕΕ, λέει ο Φιντάν

banks

Αυγέρη: Το δόγμα «πάμε και όπου βγει» στην Υγεία έχει την υπογραφή της κυβέρνησης, όχι μόνο του Γεωργιάδη

banks1

Μπορεί να γίνει η τεχνολογία το αφήγημα που χρειάζεται η Αριστερά για να είναι ξανά επίκαιρη;

banks