22.5 C
Athens
May 1, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης: Η μονταζιέρα του Μαξίμου και τα μέσα που χορηγεί μιλούν για ένταση και εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσαν δημοσιεύματα περί κλίματος έντασης στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ και εσωστρέφειας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για συνεδρίαση σε εξαιρετικό κλίμα, κάνει λόγο για «μονταζιέρα Μαξίμου» και διαψεύδει ότι του ασκήθηκε έντονη κριτική για τα όσα είπε περί θαύματος στη βάφτισή του, αλλά και για το ΝΑΤΟ, χωρίς βεβαίως να αρνείται ότι τα θέματα τέθηκαν στο τραπέζι και υπήρξαν σαφείς αντιρρήσεις για κάποιες από τις αναφορές του.

«Δε χαίρονται με την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ – γιατί φοβούνται ότι η χώρα θα αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση που δε φοβάται τα συμφέροντα. Είναι βέβαιο ότι ως τις ευρωεκλογές, το σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου – Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης και ζητά από τον δημοκρατικό κόσμο να είναι σε εγρήγορση.

Πριν την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είχαν σπεύσει να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα αυτά πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ που τόνιζαν ότι «δημοσιεύματα που αναφέρονται στο περιεχόμενο της συζήτησης της σημερινής συνεδρίασης του εκτελεστικού γραφείου υπό την προεδρία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη είναι απολύτως ψευδή».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Σήμερα είχαμε συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήσαμε για την αυριανή μας εκδήλωση και τις ευρωεκλογές.

Το Μαξίμου έδωσε στα site που χορηγεί την εντολή να γράψουν πανομοιότυπα άρθρα περί «έντονης κριτικής στον Κασσελάκη και εσωστρέφειας». Ευθεία μέθοδος, όπως η μονταζιέρα για τα Τέμπη.

Δε χαίρονται με την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ – γιατί φοβούνται ότι η χώρα θα αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση που δε φοβάται τα συμφέροντα.

Είναι βέβαιο ότι ως τις ευρωεκλογές, το σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου – Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του. Ζητώ από τον δημοκρατικό κόσμο να είναι σε εγρήγορση και να φιλτράρει όσα φτάνουν στα μάτια και τα αυτιά του.

Σήμερα είχαμε συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήσαμε για την αυριανή μας εκδήλωση και τις ευρωεκλογές.

Το Μαξίμου έδωσε στα site που χορηγεί την εντολή να γράψουν πανομοιότυπα άρθρα περί «έντονης κριτικής στον Κασσελάκη και εσωστρέφειας». Ευθεία…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 18, 2024

Related posts

Παράταση για την ανάρτηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής πυρόπληκτων περιοχών

banks1

Ανοίγει διάπλατα η πόρτα και για είσοδο ιδιωτών στα δημόσια νοσοκομεία – Ψηφίζεται το επίμαχο ν/σ για το ΕΣΥ

banks1

Η θέση των Δήμων της Κρήτης για την επιβολή αναδρομικών δημοτικών τελών

banks1

Δεν αποκλείουν κλιμάκωση κινητοποιήσεων οι δικηγόροι – Ψάχνει δίοδο διαφυγής η κυβέρνηση

banks1

Βενιζέλος: Ελπίζω ο Ισίδωρος Ντογιάκος να επανεξετάσει την γνωμοδότηση για την ΑΔΑΕ

banks1

Πέτσας – Θα βγάλουμε τους νέους από το περιθώριο – Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

banks