22.1 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Λοβέρδος: Το χειροκρότημα στον Καραμανλή ήταν προσβολή για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Το χειροκρότημα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή ήταν προσβολή για τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι σε ισόβιο πένθος, υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο MEGA.

Όσον αφορά την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε στη Βουλή, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε πως εάν ήταν στη Βουλή θα την προσυπέγραφε, τονίζοντας πως πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

«Το βράδυ θα δούμε εάν η πρόταση δυσπιστίας ήταν ένας προβολέας»

«Το 85% των Ελλήνων πιστεύει ότι υπάρχει συγκάλυψη. Είσαι υποχρεωμένος από το Σύνταγμα και από τους νόμους να ανοίξεις τον προβολέα. Θα γίνει η αποτίμηση εάν η κυβέρνηση ωφελήθηκε ή έχασε, εάν ο κ. Μητσοτάκης έχασε ή κέρδισε», υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολούθως ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» πρόσθεσε πως «το βράδυ θα δούμε εάν η πρόταση δυσπιστίας ήταν ένας προβολέας να δούμε την αλήθεια ή εάν ήταν μπούμερανγκ».

«Θα ενταχθούμε στην ομάδα του Renew Europe»

Όσον αφορά το κόμμα του, ο Ανδρέας Λοβέρδος διαπίστωσε ότι «υπάρχει πολιτικό κενό στο χώρο του κέντρου» και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που ξεπεράσει το 3% και μπει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ενταχθεί στην ομάδα του Renew Europe, που εντάσσεται το κόμμα του Εμάνουελ Μακρόν.

«Το κόμμα «Δημοκράτες» είναι συμπεριληπτικό. Θέλουμε να πούμε ότι ο πατριωτισμός με την μεταρρύθμιση συνδυάζονται. Ξεκινάμε με τις Ευρωεκλογές, θέλουμε ως στόχο πάνω από 3% και από την επόμενη ημέρα ξεκινά η οργάνωση για τις εθνικές εκλογές. Δεν θέλουμε ούτε να είμαστε καλή ΝΔ ούτε γνήσιο ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε κάτι καινούριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Related posts

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Αντισυνταγματικό το ν/σ, λένε συνταγματολόγοι – Δεν υποχωρούν οι φοιτητές

banks1

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Όλες οι μεταρρυθμίσεις – Ποιος ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης

banks

Σύνοδος Κορυφής Med9 – Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Ντράγκι και Πένκοβιτς θα έχει ο Μητσοτάκης

banks

«Ανοίγματα» Μητσοτάκη στους Ιάπωνες: Τι προσδοκά η Αθήνα, τι ζητάει το Τόκιο

banks1

Κουτσούμπας: Αντιλαϊκός και ταξικός ο προϋπολογισμός – Για… Νόμπελ ο Κασσελάκης

banks

Γεραπετρίτης: Ο ρόλος Ελλάδας – Βουλγαρίας στην ενεργειακή ασφάλεια και συνδεσιμότητα

banks1