23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

Νέα Αριστερά: Η σφαγή στη Γάζα πρέπει να σταματήσει εδώ

Την κατάσταση στη Γάζα σχολιάζει με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νέα Αριστερά υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κατάπαυση του πυρός.

«Τα Χριστούγεννα στη Γάζα χθες ήταν ματωμένα. Μια νέα επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ οδήγησε σε εκατοντάδες νεκρούς μετατρέποντας την ημέρα της αγάπης σε μέρα θανάτου. Η σκοτεινή φάτνη και η σιωπηλή, πένθιμη λιτανεία στην Βηθλεέμ συμβολίζουν με τον πιο τραγικό τρόπο το δράμα των ανθρώπων στην Παλαιστίνη. Ένα δράμα που αφορά όλη την ανθρωπότητα» αναφέρει η Νέα Αριστερά με έκδηλη την ανησυχία για όσα συμβαίνουν στη μικρή λωρίδα γης.

«Η σφαγή πρέπει να σταματήσει εδώ»

«Ο απολογισμός είναι συγκλονιστικός. Το σύνολο των νεκρών στη Γάζα ξεπερνά τους 21.000, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, στην πλειονότητα τους γυναίκες και παιδιά. Η σφαγή πρέπει να σταματήσει εδώ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κατάπαυση του πυρός. Αλλιώς τα μεγάλα λόγια των ισχυρών του κόσμου για αγάπη και δικαιοσύνη, θα παραμένουν υποκριτικές φωνές την ώρα μιας ανθρωπιστικής τραγωδίας», καταλήγει στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Related posts

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Άλλαξε ώρα η εκδήλωση στην Αρχαία Αγορά

banks

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής – Αποχωρεί από την πολιτική

banks

Νίκος Δένδιας: Συναντά τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου το μεσημέρι

banks

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην HORECA – «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο»

banks1

Δημητριάδης στο BBC: Δηλώνει ξανά «πλήρη άγνοια» για υποκλοπές και Predator

banks

Σκυλακάκης – Μέσα στον μήνα οι πρώτες πληρωμές στους πυρόπληκτους

banks