17.2 C
Athens
April 27, 2024
Image default
POLITICS

«Να έρθει όλη η αλήθεια στο φως» ζητάει η Νέα Αριστερά

Να μην θαφτούν οι πολιτικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη ζητούν από το Ευρωκοινοβούλιο οι συγγενείς των θυμάτων με τη Νέα Αριστερά να στέκεται στο πλευρό τους καλώντας «να έρθει όλη η αλήθεια στο φως».

Ο πολιτικός φοράς της αριστεράς χαρακτηρίζει «συγκλονιστική» την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημειώνοντας πως «συμπύκνωσε το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας: η συγκάλυψη δεν θα περάσει!».

«Ένα ακόμα επεισόδιο διεθνούς απομόνωσης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας»

Οι ευρωβουλευτές της Επιτροπής δεν άφησαν λέξη να πέσει κάτω απ΄ όσα είπε η κ. Καρυστιανού και αποφάσισαν να δώσουν το «πράσινο φως» σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών.

Το Ευρωκοινοβούλιο με την απόφαση να κρατήσει ανοιχτή την αναφορά θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την υπόθεση και με τον θεσμικό του ρόλο που έχει θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε έγγραφα, εκθέσεις, πορίσματα και ότι άλλο φανεί χρήσιμο στην πορεία των ερευνών.

«Η απόφαση της Επιτροπής Αναφορών να συνεχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης στις αρμόδιες επιτροπές συνιστά ένα ακόμα επεισόδιο διεθνούς απομόνωσης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Να έρθει όλη η αλήθεια στο φως. Να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών» καταλήγει η Νέα Αριστερά.

Related posts

Εκλογές – Τουρκία: Τι περιμένουν σε Αθήνα και Λευκωσία

banks

Αποκάλυψη: Πώς η υποψηφιότητα της Κύπρου για τον ΙΜΟ έγινε… τουρκική και με στήριξη της Ελλάδας

banks

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια σύγχρονη και φωτεινή Ελλάδα!

banks1

Δεκαήμερη περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Καναδά – Συναντήσεις με την ομογένεια, το αναλυτικό πρόγραμμά του

banks

Ο Κασσελάκης ανακάλυψε τον Τραμπ – σε όσους τον αμφισβητούν

banks

Νέα πρόκληση από την Τουρκία – Ακταιωρός βρέθηκε «μια ανάσα» από το ελληνικό λιμενικό στο Φαρμακονήσι

banks