22.2 C
Athens
May 2, 2024
Image default
POLITICS

Παραπληροφορεί και είναι τοξικός ο Κασσελάκης, λέει ο Π. Μαρινάκης

Νέο επεισόδιο έχει η κόντρα του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη.

Απαντώντας στην αιχμή του Στέφανου Κασσελακή, που ανέφερε ότι ο Παύλος Μαρινάκης κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη ταυτόχρονα, τόνισε πως «κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος».

«Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες», είπε ο Παύλος Μαρινάκης στον Στέφανο Κασσελάκη

Τόνισε ακόμη ότι «όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του».

Καταληκτικά ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε πως «αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη διακυβέρνηση του Κώστα Σημίτη. Είχε αναφέρει πως «πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και για όσα τέλος πάντων υπέστησαν οι Ελληνες πολίτες, καλό είναι να διαβάσει λίγο την πολύ πρόσφατη Ιστορία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που δεν βρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, ανέφερε πως «τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το χειρίστηκε και με πολύ επίπονα μνημόνια»

Related posts

Τραγωδία στο Μάτι – Δούρου για αθώωση: Επιχείρησαν την πολιτική, ηθική και φυσική μου εξόντωση

banks1

Το μήνυμα Μητσοτάκη για την επίσκεψη των Παραολυμπιονικών στην Ακρόπολη

banks

Δίχασε ο Κασσελάκης, φουλ επίθεση σε «Ομπρέλα»: Δεν θα πάρουν ούτε 0,3%

banks1

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης – Θεοδωρικάκος στο Μαξίμου;

banks

ΑΔΑΕ – Ράμμος: Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι το αίτημά μου δεσμεύει τα όργανα της Βουλής

banks

Ποιους θα… έχανε ο Μητσοτάκης αν δεν επέβαλλε κομματική πειθαρχία

banks1