20.3 C
Athens
April 30, 2024
Image default
POLITICS

Ρόδη Κράτσα: «Παραδίδουμε μια Περιφέρεια με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές»

Μετά το αποτέλεσμα της κάλπης που ανέδειξε τον κ. Γιάννη Τρεπεκλή νέο περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, η νυν περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα είπε πως η περιφέρεια έκανε βήματα προόδου κατά την διακυβέρνηση της ίδιας.

Η κα Κράτσα κατά την διάρκεια της ομιλίας της δήλωσε:

«Τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών ανέδειξαν επόμενο Περιφερειάρχη τον κύριο Γιάννη Τρεπεκλή. Τον συγχαίρω θερμά και δηλώνω ότι εγώ προσωπικά κι οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την ενημέρωση που χρειάζεται για την προετοιμασία της ανάληψης των καθηκόντων.

Με μεγάλη περηφάνεια και ικανοποίηση παραδίδουμε μια Περιφέρεια με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές από αυτήν από αναλάβαμε.

Έγιναν πολλά έργα

Έργα είναι σε εξέλιξη, έργα έχουν προγραμματιστεί, χρηματοδοτήσεις έχουν εξασφαλιστεί, κοινωνικές δομές έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία και προγραμματίζονται και άλλα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μας που μας επέλεξαν και μας ψήφισαν στις εκλογές που μόλις τελείωσαν.

Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες των Ιονίων Νήσων που τα τέσσερα δύσκολα χρόνια που περάσαμε μαζί, συνεργαστήκαμε για να κρατήσουμε όρθια την Περιφέρειά μας μπροστά στις κρίσεις και μου έδωσαν κι εμένα την τιμή και την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την ομάδα μας στον προεκλογικό αγώνα.

Τα μέλη του ψηφοδελτίου, τους εθελοντές μας, τους φίλους, που ήταν αδιάλλακτα κοντά μας, γιατί μου έδωσαν κι εμένα πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας, συνεργασίας και όλοι μαζί καταθέσαμε ένα αγώνα για τα νησιά μας, δυνατό, καθαρό και που αποτελεί ένα ωραίο ταξίδι για την πρόσφορα στα Ιόνια Νησιά».

Related posts

Υποκλοπές: Στο στόχαστρο του Predator δύο πολιτικά πρόσωπα και ένας επιχειρηματίας

banks

Ελληνοτουρκικά: Η Λιβύη βάζει φωτιά στη Μεσόγειο – Η επέκταση των χωρικών υδάτων και ο τουρκικός εκνευρισμός

banks

Προβλήματα υδροδότησης στο Ζεφύρι

banks

Φρένο στην εκτός σχεδίου δόμηση της Μυκόνου – Στη Βουλή η τροπολογία

banks

Γεωργιάδης: Γενική καραντίνα δεν θα υπάρξει ξανά – Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν να βρεθούν στις ΜΕΘ

banks

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Όλα όσα θα ισχύσουν – Πότε θα ξεκινήσει, ποιους εργαζόμενους θα αφορά

banks