23.7 C
Athens
May 7, 2024
Image default
POLITICS

Στα χέρια γυναίκας το τιμόνι για τις «βαριές» δουλειές στο Χαλάνδρι

Η Αλεξία Γιατζόγλου, μέχρι πρότινος βοηθός χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στη διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Χαλανδρίου, πιστοποιήθηκε, στις αρχές Νοεμβρίου 2023, ως διπλωματούχος χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων, μετά από μία μεγάλη περίοδο μαθητείας.

Η κ. Γιατζόγλου πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος και ήδη έχει ξεκινήσει να εκπαιδεύει τους επόμενους μελλοντικούς χειριστές του Δήμου.

Μητέρα 3 παιδιών

Από τη στιγμή που ήρθε στο Δήμο, ως μόνιμη υπάλληλος, στη διεύθυνση διαχείρισης απορριμμάτων με την πρόσκληση 3Κ, όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Γερολυμάτος, έχει ανταποκριθεί με αξιοσημείωτη επιμονή και επιτυχία σε όλες τις εργασίες αποκομιδής κλαδεμάτων με αρπάγη.

Η Αλεξία Γιατζόγλου είναι μητέρα 3 παιδιών και εκτός από το δίπλωμα χειρισμού έχει όλα τα επαγγελματικά διπλώματα οδήγησης οχημάτων, και βέβαια το μεγαλύτερο δίπλωμα, αυτό της ζωής, που ανατρέπει τα στερεότυπα δεκαετιών περί του «αδύναμου» φύλου και της ανεπάρκειας του στο, κάθε είδους, τιμόνι.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Ρεματιά

Ξεκίνησαν οι εργασίες διάνοιξης της παραρεμάτιας ζώνης, στον Συνοικισμό, και αναμένεται να διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα στην περιοχή. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει κάνει ποτέ ο Δήμος Χαλανδρίου, για την ανάδειξη της προστατευόμενης ζώνης της Ρεματιάς.

Η διάνοιξη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έργου ανάπλασης που διενεργείται στη συμβολή της παραρεμάτιας ζώνης με την οδό Γυφτοπούλου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Cultural Hidrant , για την ανάδειξη του Αδριάνειου Υδραγωγείου.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Με έγγραφα απαντά στα «ψεύδη» Καραμανλή και κυβέρνησης για τα Τέμπη

banks

Ο Κρανιδιώτης, το Κυπριακό και η χαμένη ευκαιρία

banks

Π. Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης έχει αδυναμία κατανόησης βασικών φράσεων

banks

Σκεπτικισμός της ΕΕ για τις προθέσεις του Ερντογάν

banks

Θετικά σχόλια στον σερβικό Τύπο για τη στάση Τσίπρα στο ζήτημα του Κοσόβου

banks

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην Ισπανία για τη Μαρία Σάκκαρη

banks1