17.5 C
Athens
May 1, 2024
Image default
MARKETS

Στο «κόκκινο» η Wall Street – Απογοητεύουν τα τραπεζικά αποτελέσματα

Στο «κόκκινο» η Wall Street - Απογοητεύουν τα τραπεζικά αποτελέσματα

Με απώλειες ξεκίνησε η συνεδρίαση της Παρασκευής (12/4) για τους βασικούς δείκτες της Wall Street, καθώς ορισμένες μεγάλες τράπεζες ανακοίνωσαν τα τριμηνιαία τους αποτελέσματα, τα οποία ήταν χειρότερα απ’ ότι προέβλεπαν οι αναλυτές.

Η JPMorgan Chase & Co υποχώρησε κατά 2,8% στις προκαταρκτικές συναλλαγές μετά την πρόβλεψη της τράπεζας για έσοδα από πληρωμές τόκων κατώτερα των προσδοκιών. Απώλειες και για την Wells Fargo, καθώς ανέφερε πτώση άνω του 7% στα έσοδα α’ τριμήνου, καθώς κέρδισε λιγότερα από τις πληρωμές τόκων. Αντίθετα, η Citigroup κέρδιζε 1,3% παρά την πτώση των κερδών α’ τριμήνου.

Στις συναλλαγές της Wall Street, ο Dow Jones υποχωρεί κατά 0,54% στις 38.253,14 μονάδες, ο S&P 500 κινείται χαμηλότερα κατά 0,64% στις 5.165,88 μονάδες και ο Nasdaq διολισθαίνει 0,81% στις 16.309,62 μονάδες.

Σε επίπεδο εβδομάδας, ο S&P 500 και ο Dow Jones καταγράφουν απώλειες 0,7% και 1,7%, αντίστοιχα. Ο Nasdaq κατάφερε να ανατρέψει την πτωτική τάση, κάνοντας εντυπωσιακό ράλι την Πέμπτη και κινείται προς παρόν υψηλότερα κατά 0,4% στο πενθήμερο.

#WALL_STREET_ΗΠΑ

Related posts

Κέρδη στις ευρωαγορές με ώθηση από το βρετανικό ΑΕΠ

banks

Σε αρνητικό έδαφος οι ασιατικές αγορές αναμένοντας νέες αυξήσεις επιτοκίων

banks

Συνεχίζεται το θετικό κλίμα στις ευρωαγορές- Κέρδη στο άνοιγμα

banks

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης οι ευρωαγορές στο άνοιγμα, περιμένοντας τον πληθωρισμό

banks

Οι αυξήσεις επιτοκίων κοκκινίζουν τις ευρωαγορές

banks

Σε τροχιά ανάκαμψης η Wall Street

banks